proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul catalog de produse PURMO - Incalzire prin pardoseala si sisteme de conducte CleverFIT


2019. februarie 04.

Noul catalog include gama completa actualizata a sistemelor Purmo de incalzire prin suprafete radiante, conducte si accesoriiAcest catalog se adreseaza atat specialistilor din domeniul instalatiilor termice, cat si utilizatorilor finali de sisteme performante de incalzire, si include detalii despre solutiile traditionale de incalzire prin pardoseala (Rolljet - sistem cu sapa, Placa cu nuturi - sistem cu sapa, Klettjet - sistem cu sapa) si solutiile speciale de incalzire prin suprafete radiante (Sistem uscat, Railjet - sistem de incalzire/racire pentru pereti si tavan), precum si sisteme de incalzire prin pardoseala in spatii industriale.

Totodata, catalogul prezinta accesoriile sistemelor de incalzire prin pardoseala, dar si robineti, distribuitori/colectori, unitati de amestec si sisteme de automatizare, inclusiv sistemul de control de la distanta Smart E3. Nu lipsesc nici detaliile despre fitinguri, unelte si casete pentru distribuitori/colectori.

Catalogul include, de asemenea, si avantajele folosirii sistemelor de incalzire prin pardoseala sau prin pereti, dar si solutii pentru utilizari speciale ale acestor sisteme.Noul catalog poate fi accesat printr-un clic pe poza de mai sus.
Pentru versiunea tiparita va rugam sa contactati unul din reprezentantii Purmo.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de incalzire prin pardoseala Purmo, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rettig Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-407352 Cluj, Juc-Herghelie, nr.69B, Hala C1, Modul 1
Telefon: +40 26 440 6771
Fax: +40 26 440 6770
E-mail:
Web: www.purmo.ro
Web: www.vogelundnoot.ro
Consultanta comerciala si tehnica
  +40 21 326 4108
Departament ofertare
  +40 79 983 5180
   
   
In momentul de fata concernul Rettig Heating Group este in Europa cel mai mare producator de radiatoare-panou. In total, fabricile din Finlanda, Polonia, Germania, Belgia, Franta, Suedia, China produc aproape 9 milioane de bucati.
Denumiri marca: Purmo, Vogel&Noot
Stire
Fiti la curent cu noutatile Purmo!
2018.09.24    
Alte stiri in categoria de produse Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  rettig  purmo  catalog  sistem  sisteme  incalzire  pardoseala  2019  conducta  conducte  fitting  fittinguri  cleverfit  clever  fit