proidea.ro catalog online de informatii produse

Ursa Romania si-a actualizat continutul pe proidea.ro


2018. februarie 01.

Placi si saltele din vata minerala de sticla Ursa Glasswool, Terra si Air

Ursa inseamna calitate imbatabila. Produsele indeplinind cele mai ridicate cerinte de termoizolare, fonoabsorbtie si siguranta la foc, reprezentand alegerea ideala atat in domeniul rezidential, pentru lucrarile de izolare a locuintelor, cat si in domeniul comercial sau industrial, in aplicatii speciale (sali de cinema sau spectacole), in izolatii tehnice, aplicatii navale sau constructia de canale de ventilatie si climatizare.
Vata minerala de sticla Ursa Glasswool
 • excelenta izolare termica
 • absorbtie acustica optima
 • rezistenta la foc
 • montaj usor si rapid.
Gama Ursa Glasswool ofera produse din vata minerala de sticla ideale pentru izolarea termica si fonica a cladirilor. Produsele Ursa Glasswool au o conductivitate termica foarte scazuta, ceea ce le confera excelente proprietati termoizolante, ideale pentru fatade, acoperisuri si pardoseli. Datorita faptului ca vata de sticla este un foarte bun fonoabsorbant, produsele Ursa Glasswool pot fi utilizate cu rezultate exceptionale la izolarea peretilor de compartimentare, a pardoselilor si a tavanelor. In ceea ce priveste siguranta la foc, produsele din vata de sticla Ursa Glasswool sunt incombustibile (euroclasa A1). Reactia la foc a acestora depinde exclusiv de caserajul folosit.
Placi din vata minerala hidrofobizata Ursa Terra
 • excelenta izolare termica
 • absorbtie acustica optima
 • rezistenta la foc
 • montaj usor si rapid.
Ursa a creat o noua vata minerala, speciala pentru aplicatiile cu cerinte ridicate de izolare fonica. Ursa Terra este produsul ideal pentru izolarea fonica si termica a peretilor exteriori, a peretilor de compartimentare, a planseelor si a tavanelor, oferind confort si calitate pentru toate tipurile de proiecte.
Placi din vata minerala caserata Ursa Air
 • gama completa de produse pentru realizarea conductelor
 • toate placile au falturi interioare / exterioare (mama-tata), pentru o imbinare usoara
 • toate placile au falturile caserate din fabricatie.
Gama Ursa Air reprezinta cea mai buna solutie pentru constructia canalelor de ventilatie si climatizare. Ursa Air imbina excelentele calitati de termo si fonoizolare cu siguranta unui produs incombustibil.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Ursa, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ursa Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013974 sector 1, Bucuresti, B-dul Ficusului, nr. 14
Telefon: +40 21 269 0663
Fax: +40 21 269 0664
E-mail:
Web: www.ursa.ro
Sorin Pana
director comercial  
   
   
   
Ursa este unul din liderii europeni in domeniul sistemelor termoizolante, produsele lor de baza (vata minerala de sticla si polistirenul extrudat) acoperind piata din domeniul termoizolatiilor si fonoizolatiilor. Indiferent daca se lucreaza in domeniul constructiilor civile, in zona structurii, a compartimentarilor, planseelor sau plafoanelor, va sunt puse la dispozitie produse de calitate potrivite fiecarui tip de lucrare.
Denumiri marca: Ursa
Cuvinte cheie:  ursa  romania  actualizat  continut  proidea  proidea  ro  placa  placi  rola  role  sul  suluri  saltea  saltele  vata  vate  minerala  minerale  sticla  hidrofobizata  hidrofobizate  caserata  caserate  fibra  fibre  folie  folii  aluminiu  aluminium  ranforsat  ranforsate