Noul catalog cu produse de mobilier urban de la RUD Florian Rieger

RUD Florian Rieger Srl din Sibiu face parte din grupul de firme cu capital german RUD

Compania RUD Florian Rieger va prezinta noua gama de produse de mobilier de exterior, pentru mobilarea spatiilor publice. Gama de produse pentru zone exterioare cuprinde de la echipamente de mobilier urban si pubele de gunoi pana la echipamente de fitness pentru zone exterioare.

Produsele RUD-Erlau ofera confort, siguranta si rezistenta in timp si vin in intampinarea celor mai exigente standarde cu privire la calitate, design, ergonomie si durata de viata. Mobilierul urban RUD-Erlau se produce conform ISO 9001 si ISO 14001, si se poate completa, modifica si reconditiona multi ani de la achizitia sa.

Echipamentele de fitness Erlau-VitaGym promoveaza un stil de viata activ si sanatos, sunt certificate TÜV si testate conform DIN 79000: 2012. Produsele Erlau ofera tehnologie de ultima generatie, aspect sofisticat si calitate superioara "Made in Germany".

Beneficiarii, dezvoltatorii si proiectantii apreciaza produsele firmei RUD Florian Rieger Srl pentru durabilitatea si designul atemporal, si le folosesc cu incredere si succes.

Catalogul cu produse de mobilier urban de la RUD Florian Rieger
Noul catalog cu produse de mobilier urban de la RUD Florian Rieger

Pentru a accesa catalogul cu produse de mobilier urban de la RUD Florian Rieger dati un clic aici.

Produse mentionate in articol

Cosuri de gunoi Erlau
 
Cosuri de gunoi Erlau

Cosul de gunoi Integro are un design modern si se intergreaza perfect in spatiul urban. Caracteristici standard: scrumiera integrata cu 2 recipienti de colectare (2 x 3 L), cheie pentru deschidere si clapeta pentru blocare, recipient de colectare din otel zincat, material exterior din Durapol, simbol "arunca aici", in varianta aurie, argintie, alb sau negru, simbol tigara. Capaciatea de colectare a cosului este de 90 L.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de fitness Erlau-VitaGym
 
Echipamente de fitness Erlau-VitaGym

Echipamentele de fitness Erlau-VitaGym promoveaza un stil de viata activ si sanatos, sunt certificate TÜV si testate conform DIN 79000: 2012. Produsele Erlau ofera tehnologie de ultima generatie, aspect sofisticat si calitate superioara "Made in Germany"

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...