Noul catalog 3D Ecostratos

Noul catalog 3D Ecostratos

Va invitam sa explorati viitorul arhitecturii

Pasiti cu incredere in varful designului sustenabil si descoperiti inovatiile constructiilor ecologice in cataloagele interactive ale Ecostratos.
Va asteapta acoperisuri, fatade si pereti verzi, gata sa schimbe viata / lumea arhitecturii si pe cea a comunitatilor. 
In mainile dumneavoastra detineti mai mult decat un catalog; detineti planul pentru un viitor verde si sustenabil. Solutiile verzi Ecostratos inseamna cheia pentru inovatii, transformand spatiile urbane in ecosisteme vii.

Noul catalog 3D Ecostratos
Noul catalog 3D Ecostratos

Deschideti si pliati catalogul nostru 3D pentru a vedea magia structurilor de acoperisuri verzi. Nu veti rasfoi un catalog, veti trai experienta calatoriei in estetica cladirilor ecologice.

Noul catalog 3D Ecostratos
Noul catalog 3D Ecostratos

Acest catalog 3D interactiv va permite sa explicati beneficiarilor dumneavoastra sistemul in cateva minute, salvandu-va timp pretios pentru proiecte personale.

Noul catalog 3D Ecostratos
Noul catalog 3D Ecostratos

Utilizati catalogul interactiv urmarind instructiunile din urmatorul video:

Imaginati-va un oras unde natura prospera in mediul construit. Ecostratos transforma aceasta viziune in realitate prin inverzirea a 6000 de cladiri, ce vor transforma in verde peisajul urban in urmatorii 10 ani.
Cu o echipa dedicata si o gama completa de produse si servicii, Ecostratos se angajeaza sa aduca natura mai aproape de societate, transformand mediul urban in spatii verzi spectaculoase si sustenabile.
Ecostratos va ofera solutii complete pentru constructii ecologice, fiind un partener de incredere pentru proiectele dumneavoastra de arhitectura sustenabila. Ecostratos si-a propus sa transforme peisajul urban intr-un loc plin de viata si energie, oferind solutii complete pentru acoperisuri, gradini suspendate, pereti si fatade verzi.

De ce sa alegeti Ecostratos

Durabilitate: Pentru noi, fiecare acoperis verde este un pas catre un mediu mai sanatos si mai sustenabil. Suntem lideri in furnizarea de solutii pentru cladiri cu consum energetic aproape zero (nZEB), contribuind la productia de oxigen, eficienta energetica si gestionarea apelor pluviale.

Inovatie: Suntem mereu in cautarea unor solutii inovatoare pentru a fi in pas cu cele mai noi tendinte in tehnologie si design peisagistic.

Calitate: Ne angajam sa oferim produse de cea mai inalta calitate si servicii excelente in garantie si post-garantie. Fiecare proiect este tratat cu atentie si profesionalism, garantand rezultate durabile si satisfactia deplina a clientilor nostri.

Responsabilitate sociala: Suntem constienti de impactul nostru asupra comunitatii si asupra mediului inconjurator. Ca parteneri responsabili si de incredere, ne implicam activ in sustinerea dezvoltarii sustenabile si a initiativelor sociale.

Colaborare: Cream solutii personalizate si inovatoare in colaborare stransa cu clientii si partenerii nostri. Lucram impreuna ca o echipa unita pentru a aduce la viata proiectele lor si pentru a transforma orasele noastre in spatii mai verzi si mai sanatoase.

Respect: Respectam clientii nostri, partenerii de afaceri si mediul inconjurator. Ne straduim sa mentinem cele mai inalte standarde si sa construim relatii de lunga durata bazate pe incredere si respect reciproc.

Mesajul echipei Ecostratos:

Cu o experienta de peste 30 de ani si o echipa pasionata, ne dedicam sa construim impreuna un viitor mai sanatos si mai ecologic. Cautam in continuu ideile inovatoare, imbunatatim permanent produsele si serviciile noastre pentru a raspunde nevoilor si tendintelor actuale. Ne angajam sa oferim solutii de cea mai inalta calitate pentru sistemele verzi, contribuind astfel la transformarea urbana in spatii verzi functionale.
Cu fiecare proiect pe care il abordam, ne straduim sa aducem natura mai aproape de oameni; amenajarile noastre verzi sunt estetice si functionale. Suntem entuziasmati sa fim parte a unei miscari globale catre dezvoltarea urbana sustenabila. Lucram indeaproape cu arhitecti, constructori si autoritati publice pentru a crea solutii personalizate si inovatoare pentru fiecare proiect. Dezvoltam solutii pentru cladiri nZEB, esentiale pentru crearea unui mediu cu impact minim asupra mediului.
Impreuna construim un viitor verde

Produse mentionate in articol
Sistem de acoperis verde extensiv Ecostratos Sistem de acoperis verde semi-intensiv Ecostratos Sistem de acoperis verde intensiv Ecostratos
 
Sisteme de acoperis verde Ecostratos
3 produse

Acoperisurile verzi, cunoscute si sub numele de acoperisuri cu vegetatie sau acoperisuri ecologice, reprezinta o solutie inovatoare si durabila pentru constructii, cu beneficii multiple si importante pentru mediu si pentru economia de energie. In functie de structura, caracteristici si beneficii specifice exista mai multe tipuri de sisteme pentru acoperisuri verzi. In general, factorii care determina alegerea tipului de sistem care functioneaza cel mai bine pentru o cladire, sunt determinate de arhitectura cladirii, factorii climatici si obiectivele tehnico-economice.

3 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Participarea Ecostratos la Expo nZEB Bucuresti
Participarea Ecostratos la Expo nZEB Bucuresti
Prezentarea sistemelor complete pentru acoperisuri verzi
Participarea Ecostratos la Expo nZEB Bucuresti
Categorii
Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Element de decor si profil ornamental pentru cladiri
Element de decor si profil ornamental pentru cladiri
Material izolator pentru acoperis verde
Material izolator pentru acoperis verde
Membrana de drenaj, membrana de protectie
Membrana de drenaj, membrana de protectie
Membrana, placa izolatoare din material plastic
Membrana, placa izolatoare din material plastic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...