Multigama Tech Srl si-a imbogatit continutul pe ProIDEA

Pompe si grupuri KSB ITUR

Compania Bombas ITUR a fost creata in 1920, astfel ca se bazeaza pe o ampla experienta in fabricarea pompelor. In decada 1980-1990 s-a implicat intens in Sistemele si Echipamentele de pompare pentru paza contra incendiilor, dedicand, pentru aceasta, ample resurse umane, tehnologice si materiale.

KSB ITUR este membra a asociatiei CEPREVEN din Spania, care, la randul sau, apartine Confederatiei Asociatiilor pentru Protectia impotriva Incendiilor din Europa (CFPA Europe). Aceasta confederatie este organismul formal, guvernat prin statute, care reuneste cele mai cunoscute 16 organizatii de securitate impotriva incendiilor din Uniunea Europeana si din Zona Europeana de liber comert, ca si, de exemplu, VdS Schadenverhütung din Germania.

KSB ITUR dispune de personal foarte calificat, instruit in Sistemele de Protectie, care detine diplome acordate de CFPA Europe. De aceea, calitatea ECI (Echipamente de pompare pentru paza contra incendiilor) ale KSB ITUR este recuoscuta la scara larga, fiind insotita de seriozitate si de integritate in vedeerea strictei indepliniri a Normativelor in vigoare, ceea ce transforma societatea intr-o companie de referinta esentiala din acest segment. Datorita unei gestiuni moderne a productiei, KSB ITUR furnizeaza anual mai mult de 1.000 de echipamente.

Pompele cu auto-amorsare ITUR seria AU sunt realizate pentru a pompa apa murdara si apa cu nisip, sau apa cu solide in suspensie. Sunt utilizabile la sisteme de racire cu apa si apa de mare, apa de santina, balast, combaterea incendiilor, transferul apei de mare, mine si cariere, inundatii generale si locale.
Pompele verticale ITUR seria BEV sunt aplicabile pentru: apa curata, agricultura, irigatii si colectare, sistem public de alimentare cu apa, industrie, combaterea incendiilor. Robustetea si inalta tehnologie folosite permit o eficienta de pana la 83% a pompelor.

Pompele verticale ITUR seriile INVCP si INVCN sunt folosite pentru lichide organice si anorganice in alimentarea cu apa si diferite industrii. Continutul moderat de solide poate fi de asemenea controlat. Pompele INVCP si INVCN din seriile KSB ITUR pot pompa o mare varietate de fluide: ulei lubrifiant si diferite alte uleiuri, apa calda, apa cu vopsea, apa de canalizare, apa cu nisip, clorura de metil, produse de condensare, detergenti, solventi, apa de mare, apa de racire, fenoli, apa demineralizata, hidrocarburi, fosfati, vopsele, degresanti, glicol, soda caustica.

Pompele verticale ITUR seria seriile RWCP si RWCN sunt pompe verticale, centrifugale destinate pentru puturi, canale si rezervoare. Pot fi folosite pentru lichide neutre sau agresive, apa cu nisip, apa pluviala, apa marina cu zgura, apa de canalizare, apa menajera, hidrocarburi, reziduri chimice lichide.

Echipamentele de pompare pentru paza contra incendiilor apartinand societatii KSB ITUR sunt construite conform normelor cerute de diferitele piete si necesitati. Se livreaza, in principal 2 forme posibile:

   •   Echipamente pe sasiu comun, ca si unitati compacte si complete cu vane, colector general de impulsare, panouri de control etc. toate aceste elemente fiind interconectate. Ating un debit nominal de 420 m3/h pentru fiecare pompa principala si inaltimea nominala de 95 metri.

   •   Motopompe (jockey, electrica si/sau diesel) pe sasiuri independente si cu panouri de control. Sunt proiectate pentru orice tip de debit si presiuni nominale. Pe aceste echipamente, Clientul trebuie sa finalizeze instalatia cu vane, colectoare etc.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompele KSB ITUR, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Multigama Tech Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompe cu auto-amorsare KSB ITUR seria AU Pompe verticale cu coloana KSB ITUR seria BEV Pompa verticala cu coloana KSB ITUR seriile INVCP / INVCN pentru rezervoare Pompa verticala cu coloana KSB ITUR seriile RWCP / RWCN pentru rezervoare
 
Pompe si grupuri KSB ITUR
5 produse

Pompe cu auto-amorsare KSB ITUR seria AU; Pompe verticale cu coloana KSB ITUR seria BEV; Pompa verticala cu coloana KSB ITUR seriile INVCP / INVCN, pentru rezervoare; Pompa verticala cu coloana KSB ITUR seriile RWCP / RWCN, pentru rezervoare; Echipamente de pompare ITUR pentru paza contra incendiilor.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de suprapresiune
Pompa de suprapresiune
Pompa uscata de apa murdara si apa de canalizare
Pompa uscata de apa murdara si apa de canalizare
Pompa imersata de apa curata
Pompa imersata de apa curata
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...