Lasselsberger Romania a lansat noul catalog Cesarom 2012

Inovare si creativitate. Cesarom 2012

Cesarom a lansat catalogul 2012. Principiile ce au stat la baza propunerilor companiei pentru amenajarea locuintei in anul 2012 sunt practic, dinamic si rafinat.
Datorita gamei cromatice variate, a texturilor fine si a detaliilor, colectiile Cesarom transforma orice ambient intr-un spatiu tonic si reconfortant. In paginile catalogului veti descoperi placi ceramice pentru idei inovatoare si originale de amenajare a locuintei.

Cesarom aduce anul acesta in prim-plan decorurile moderne cu detalii indraznete inspirate din moda, din viata cotidiana sau chiar din pictura. Texturile fine ce imita pielea, lemnul sau pietrele sunt evidentiate de finisajele mate sau lucioase. Nuantele de bej, maro si ocru caracteristice stilului clasic si elegant, predomina 2012 in materie de design interior. Nota de modern este adaugata de placile decorative cu ornamente spectaculoase.

Gresia si faianta in culori indraznete si revigorante precum portocaliu, rosu, verde sau albastru cu suprafata mata se regasesc, de asemenea, in tendintele anului 2012 si pot fi utilizate atat in amenajarea bailor cat si a bucatariilor. Pe langa acestea, veti gasi in catalogul Cesarom 2012 propuneri pentru un ambient sobru si sofisticat unde pot predomina nonculorile si tonurile de gri neutru accesorizate cu decoratiuni glamour.
Bai
Bucatarii
Pardoseli


In cazul in care doriti sa descarcati sau sa aflati mai multe despre catalogul Cesarom 2012, faceti clic pe pozele prezentate mai sus, in functie de colectia interesata. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele Cesarom, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Lasselsberger Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Gresie, faianta si placi decorative pentru baie-colectia Onda
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru baie-colectia Onda

Spatiul in care va fi montata colectia Onda se va bucura cu siguranta de un aer glamour datorita decoratiunilor sub forma de perle. Placile de decor sunt prezente in doua variante de culori, verde si violet, in nuante deschise combinate cu nuante inchise si linii fine pe fundal alb.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Panda
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Panda

Colectia este recomandata pentru amenajarea bucatariilor. Stilului clasic, specific nuantelor de maro i-au fost adaugate elemente ce sparg barierele traditionaliste. Colectia Panda este disponibila in variante cu decoruri si brauri cu ursi panda sau cu frunze si tulpini de bambus in nuante de maro inchis.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Flavours
 
Gresie, faianta si placi decorative pentru bucatarie-colectia Flavours

Colectia Flavours poate fi cu usurinta folosita atat in baruri cat si in cafenele. Braurile ornamentale si placile decorative se deosebesc prin simplitatea si eleganta liniilor. Colectia dispune de doua tipuri de ornament: unul cu pahare si unul cu cesti de cafea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Placa ceramica colorata
Placa ceramica colorata
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...