proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua brosura Isover - Izolarea peretilor de compartimentare


2019. ianuarie 31.

Recomandari Isover pentru izolarea fonica si termica a peretilor din gips-cartonCea mai importanta caracteristica a peretilor de compartimentare este indicele de izolare fonica la zgomot aerian, RW, masurat in dB. Nivelul de fonoizolare al peretelui este cu atat mai bun, cu cat valoarea RW este mai mare. Valoarea parametrului RW este intotdeauna indicata pentru ansamblul peretelui (sistem) si nu pentru produsele considerate individual (vata minerala, placa de gips-carton). Pentru a obtine un nivel de confort acustic corespunzator, Isover recomanda urmatoarele performante pentru peretii de compartimentare:
  • RW > 50 dB, pentru peretii care separa camere ale aceleiasi locuinte
  • RW > 62 dB, pentru peretii care separa camere din locuinte diferite.
Pentru proiectarea si executarea corecta se recomanda consultarea cataloagelor fabricantilor de gips-carton (de exemplu, cel al Rigips Romania).

Brosura Isover "Izolarea peretilor de compartimentare" prezinta:
  • Informatii privind alegerea produsului din vata minerala
  • Instalarea peretilor de compartimentare
  • Recomandarea Isover pentru izolarea fonica a peretilor de compartimentare.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Isover prezentate in brosura, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Saint Gobain Construction Products Romania Srl - Isover Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  isover  brosura  pliant  izolare  izolarea  perete  pereti  peretilor  interior  interior  compartimentare