proidea.ro catalog online de informatii produse

Inovatie Franke, aplicatia myMenu pentru a gati mai usor


2015. octombrie 02.

Franke a dezvoltat o aplicatie care permite comunicarea intre cuptorul Franke si un Smartphone

Promisiunea Franke "Make it Wonderful" este de a face fiecare zi un pic mai speciala pentru clientii si partenerii de buisiness, focusandu-se pe inovatie, sisteme complete si servicii de exceptie.
Bucataria este centrul casei, locul in care se petrece cel mai mult timp alaturi de cei dragi, capatand rolul de spatiu de intalnire in care se pregateste si se serveste masa si locul unde intreaga familie socializeaza. Data fiind importanta bucatariei, amenajarea acesteia necesita o atentie deosebita pentru a face timpul petrecut cat mai placut. Gama extrem de variata de produse Franke va ajuta sa obtineti solutia integrata visata, atat din punct de vedere estetic cat si functional.
Ultima inovatie Franke este cuptorul myMenu.
Franke introduce revolutia in bucatarie cu un mod total nou de gatit care combina simplitatea cu rezultatele profesioniste de care orice bucatar ar fi mandru. Noul cuptor aduce creativitate in bucatarie astfel incat oricine va putea sa gateasca preparate delicioase in cateva minute.
Franke a dezvoltat o aplicatie care permite comunicarea intre cuptorul Franke si un Smartphone. Utilizand telefonul, pot fi selectate meniurile favorite dintr-o lista foarte variata de retete. Toate retetele sunt disponibile in cantitati diferite de la reteta pentru o persoana la reteta pentru 10 persoane, astfel incat indiferent daca preparati cina pentru 2 persoane sau un pranz pentru un grup de prieteni, cuptorul adapteaza automat procesul de gatit.
Aplicatia contine si o functie numita "Lista de cumparaturi" care ofera un ajutor nepretuit, amintindu-va sa cumparati tot ceea ce este necesar pentru meniul pe care planuiti sa-l gatiti. Dupa alegerea meniului, semnalul trimis prin intermediul Smartphone programeaza automat cuptorul. In timp ce cuptorul gateste va puteti relaxa in compania prietenilor sau a familiei fara a va mai face griji pentru alimentele din cuptor pentru ca acesta va trimite un semnal pe smartphone atunci cand fiecare meniu este gata.

  Pasul 1 - Setare Wi-Fi cuptor
Conectati cuptorul la reteaua Wi-Fi de acasa
  • apasati tasta "PORNIT"
  • selectati "options"
  • selectati "Wi-Fi"
  • introduceti numele retelei Wi-Fi si parola. Daca procedura a fost facuta corect, dupa cateva secunde pe display-ul cuptorului va aparea simbolul care indica faptul ca acesta a fost conectat la reteaua Wi-Fi.
Simbol care indica conectarea cuptorului la reteaua Wi-Fi.
  Pasul 2 - Inscrierea in aplicatie
Dupa deschiderea pentru prima data a aplicatiei, vor trebui facuti cativa pasi care vor aparea automat, unul cate unul, pe smartphone sau pe tableta. Va puteti conecta la aplicatia myMenu utilizand datele contului dumneavoastra de Facebook.

Nota: Pentru a utiliza din plin avantajele social media ale aplicatiei myMenu, folositi contul de Facebook pentru a va conecta.
  Pasul 3 - Interconectarea cuptorului cu smartphone-ul sau tableta
  • apasati tasta "more" din aplicatia myMenu
  • apasati tasta "Pairing" - un numar de 6 cifre va fi generat pe smartphone sau tableta
  • selectati "options" in meniul cuptorului
  • selectati "Wi-Fi"
  • selectati "Pairing" - introduceti pe display-ul cuptorului numarul de 6 cifre generat de smartphone sau tableta
  Pasul 4 - Definirea implicita a cuptorului
Daca interconectarea aplicatiei cu cuptorul a fost efectuata cu succes, veti vedea in "More"/"My Ovens" cuptorul ca fiind conectat; acum puteti sa-l definiti ca implicit pentru viitoarele utilizari.

  Pasul 5 - Prepararea
Felicitari, cuptorul este acum conectat cu smartphone-ul sau tableta dumneavoastra si puteti utiliza beneficiile pe care le ofera aceasta aplicatie dezvoltata de Franke.

Atunci cand doriti sa gatiti produsele pe care le-ati preparat, toate informatiile necesare sunt trimise catre cuptor care va porni in mod automat ciclul de gatit.

Puteti utiliza in orice moment smartphone-ul sau tableta pentru a verifica timpul ramas pana la terminarea ciclului de gatit.
Aplicatia myMenu se poate descarca pentru smartphone-uri si tablete cu sisteme Android sau iOS.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cuptoarele Franke, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Franke Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077145 Ilfov, Pantelimon, b-dul. Biruintei  nr. 98
Telefon: +40 21 350 1550
Mobil: +40 75 620 5282
E-mail:
Web: www.franke.ro
Web: www.frankemagazinonline.ro
Octavian Radulescu
manager marketing si produs +40 74 468 5043, +40 21 350 1550
Tiberiu Galca
reprezentant vanzari +40 74 459 9461
   
   
Franke este liderul mondial in proiectarea si productia de chiuvete de bucatarie la care se adauga o gama completa de electrocasnice incorporabile de bucatarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, combine frigorifice, masini de cafea, accesorii) si o gama variata de baterii de bucatarie. Astazi Franke continua sa urmareasca excelenta tehnologica si calitatea productiei, completate de design si inovatie, fara a neglija responsabilitatea sociala si respectul pentru mediul inconjurator.
Denumiri marca: Franke
Alte stiri in categoria de produse Cuptor incorporabil, plita incorporabila
Alte stiri in categoria de produse Echipament de bucatarie
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  franke  france  inovatie  inovatii  cuptor  cuptoare  incorporabil  incorporabile  my  menu  mymenu