proidea.ro catalog online de informatii produse

Guardian Glass Europe lanseaza Selectorul de Produse online


2018. decembrie 04.

Descoperirea sticlei arhitecturale potrivite in cateva minute

Guardian Glass Europe lanseaza Selectorul de Produse online, care permite clientilor sa gaseasca rapid cel mai potrivit produs Guardian Glass pentru proiectul lor, indiferent de aplicatia, aspectul sau cerintele de performanta necesare.Folosind optiunile de cautare, sortare si filtrare intuitiva, prin doar cateva click-uri procesatorii de sticla, arhitectii, designerii si constructorii pot folosi Selectorul de Produse Guardian Glass pentru a gasi cu usurinta solutia potrivita pentru urmatorul lor proiect. Utilizatorii pot explora rapid posibilitatile estetice si functionale ale produselor Guardian Glass, asigurandu-se, in acelasi timp, ca au ales solutia care sa le intruneasca si alte criterii importante ale proiectului, cum ar fi cerintele energetice si de iluminare ale cladirii.

La urmatorul pas, instrumentul permite utilizatorilor sa caute anumite produse Guardian Glass, utilizand numele acestora sau prin filtrarea cautarilor, selectand dintr-o varietate de atribute ale proiectului si produsului: tipul fatadei, compozitia geamului, transmisia luminii, factorul solar, culoarea, reflexia exterioara.Pe masura ce utilizatorii filtreaza cautarile prin intermediul acestor atribute, pe ecran apare o lista cu produsele care se potrivesc, cu detalii tehnice ale produselor vizibile. Aceste produse pot fi comparate rapid utilizand criteriile de mai sus, dar si atribute mai detaliate, cum ar fi factorul solar, valoarea U, coeficientul de umbrire si reflexia interioara.

In acest stadiu, utilizatorul poate alege sa sorteze informatiile tehnice afisate conform unei liste si mai extinse a caracteristicilor care includ, de exemplu, posibilitatea curbarii sticlei, acoperirea sticlei cu print ceramic sau recomandarea tipului de perete exterior care se potriveste pentru produsul respectiv.

Dupa compararea listei scurte de produse in functie de atribute, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite produse pentru proiectele lor si pot exporta aceste rezultate intr-un document in format PDF, care poate fi, mai apoi, trimis catre colegi. Selectorul de Produse Guardian poate fi accesat la www.specify-guardian-possibilities.com sau la sectiunea Instrumente pe www.guardian-possibilities.com.

Guardian Glass va prezenta ultimele sale inovatii, inclusiv o noua solutie de umbrire dinamica, la BAU - Sala C3 / Stand 308 (14-19 ianuarie 2019 - München, Germania).


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Selectorul de Produse online, de la Guardian Glass, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Guardian, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Guardian, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: L-3452 , Dudelange, Zone Industrielle Wolser
E-mail:
Web: www.guardianinglass.ro
Web: www.guardianglass.com
Sorin Ciurescu
Territorial Sales Leader South East Europe +40 72 878 6277
Doru Capalnas
Architectural Sales Manager +40 72 991 3391
Compania a inceput activitatea in 1932 ca mic fabricant de parbrize in Detroit, s-a transformat ulterior in fabricant mondial de produse pe baza de sticla. In 1970, Guardian incepe fabricarea sticlei utilizand procesul "float", care presupune "plutirea" masei de sticla pe o baie de staniu topit pentru a crea planeitatea fetelor.
Denumiri marca: Guardian, ClimaGuard, SunGuard
Cuvinte cheie:  guardian  glass  europe  selector  produse  produs  online  on-line  sticla  sticle  plana