Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

Cutia de instrumente intuitive pentru controlul pompei de la mobil, care ofera date instantanee despre pompa, concepute pentru a economisi timp si efort

Stim ca timpul inseamna bani si ca vreti sa exploatati intregul potential al produselor Grundfos cu solutia optima pentru aplicatia voastra.

De aceea am dezvoltat noua aplicatie Grundfos GO, unicul set de instrumente pentru eficienta maxima in activitatea voastra zilnica.

Grundfos GO rezolva sarcinile in cauza atunci cand lucrati cu E-produsele Grundfos inteligente: pompe, comenzi si motoare foarte eficiente ce pot fi controlate electronic.

Include o suita de instrumente si informatii profesionale, care va fac munca zilnica de instalare, punere in functiune, controlare si intretinere a sistemelor de pompe mai usoara si mai eficienta.

Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

Grundfos Go este potrivit pentru:

 • Alimentarea cu apa a fermelor cu ajutorul sistemelor solare
 • Aer conditionat - Cladiri comerciale
 • Incalzire cladiri comerciale
 • Cresterea presiunii apei in cladiri comerciale
 • Apa uzata comerciala
 • Recirculare apa calda menajera
 • Incalzire domestica
 • Tratarea apei de baut
 • Incalzire industriala
 • Alimentare cu apa industriala
 • Alimentarea cu apa comunitara
 • Distributia apei
 • Tratarea apei.
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

3 aplicatii in 1, pentru confortul vostru

Pentru a facilita cat mai mult cu putinta selectarea instrumentelor potrivite pentru activitatea zilnica a utilizatorului, vor fi incluse in Grundfos GO toate functionalitatile relevante.

Aplicatia GO Remote, frecvent utilizata, va constitui partea centrala a Grundfos GO si, in curand, aplicatiile existente GO Replace si GO Balance vor deveni functii in Grundfos GO.

Totul va fi disponibil din acelasi loc si, cu experienta superioara a utilizatorului, veti putea alege cu usurinta si rapid functionalitatea de care aveti nevoie, cand aveti nevoie.

Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

​De ce sa descarcati Grundfos GO?

Eficienta ridicata direct din palma:

 • Doar o singura aplicatie pentru orice
  Grundfos GO va ofera o noua experienta a utilizatorului, la un clic distanta de functiile voastre preferate. Puteti configura ecranul principal cu comenzile rapide preferate, iar cu acest set unic de instrumente profesionale dorim sa va oferim un mod usor si rapid pentru a va desfasura activitatea.
 • Calibrare, planificare si masurare usoara
  Conectare intuitiva la E-produsele Grundfos, precum si la expertul de dare in exploatare si aplicare, pentru a face configurarea, darea in exploatare si calibrarea/inlocuirea mai usoare.
 • Conectati-va la si lucrati cu E-produsele Grundfos
  Instrument intuitiv si fiabil de control de la distanta pentru instalarea, darea in exploatare si intretinerea tuturor E-produselor Grundfos, descentralizat si online.
 • Alarme inteligente si depanare
  Grundfos GO va afisa imediat toate informatiile disponibile despre produse, inclusiv avertismente si alarme, si va oferi sfaturi de depanare.
 • Baza ampla de cunostinte
  Acces direct la toate informatiile despre produse in Centrul de produse Grundfos, cu optiunea de a le salva in Grundfos GO, pentru a fi utilizate ulterior. Pentru facilitare, puteti folosi Grundfos GO pentru a crea usor rapoarte PDF cu detaliile, imaginile etc. activitatii voastre si a le trimite prin e-mail voua sau clientului.
 • Invatati cu ECADEMY Grundfos
  Acces direct la ECADEMY Grundfos, unde puteti gasi articole despre cunostinte generale de aplicatii si unde va puteti inregistra la cursurile Grundfos de formare, oricand doriti.
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma
Noul Grundfos GO - eficienta ridicata direct din palma

Universul instrumentelor cu economii de timp

Descarcati acum Grundfos GO din Google Play Store sau Apple App Store pentru a avea acces la instrumentele esentiale activitatilor voastre zilnice. Tot ceea ce aveti nevoie la indemana voastra.

In functie de produs, puteti conecta aplicatia Grundfos GO folosind Bluetooth Low Energy (BLE) sau, pentru produsele mai vechi, puteti avea nevoie de adaptorul USB pentru Bluetooh Grundfos MI 301.

Descarcati Grundfos GO pentru iOS
Descarcati Grundfos GO pentru Android

Aplicatii conexe Grundfos

Grundfos GO Balance
Aplicatia GO Balance este prima platforma mobila pentru efectuarea echilibrarii hidraulice a sistemelor de radiatoare cu doua conducte si a sistemelor de incalzire prin pardoseala, ceea ce duce la economii importante de timp si ofera documentatie pentru voi.

Grundfos GO Replace
In cativa pasi simpli, aplicatia Grundfos GO Replace va ofera un ghid rapid pentru inlocuirea pompelor circulatoare.

Grundfos GO Remote
Aplicatia mobila Grundfos GO Remote va permite sa monitorizati si sa controlati sistemele voastre de la distanta, economisind timp si reactionand rapid la variatii. Grundfos GO Remote ofera asistenta intuitiva si portabila si acces la instrumentele online Grundfos pentru dimensionare, alerte, raportare si multe altele.

Produse mentionate in articol
Pompe de recirculare Magna 1 Pompe de circulatie Magna 3 Pompe verticale in linie TPE Pompa de circulatie Alpha 2
 
Pompe Grundfos de circulare, recirculare si condens
7 produse

Pompe de recirculare Magna 1, pompe de recirculare Magna 3 si pompe verticale in linie TPE.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Statii de ridicare Multilift
 
Statii de ridicare Multilift

Sisteme complete destinate ridicarii apelor reziduale de sub nivelul canalizarii in cladiri la orice scara, permitand apei sa ajunga usor in sistemul de canalizare. Ele combina pompele cu rezervoare si comenzi pentru a asigura o instalare usoara cu un cost minim. Unitatile Multilift variaza in marime, de la unitatile mici MSS pentru gospodarii cu o singura familie, la unitatile mari MD1 create pentru cladiri mari. Indiferent de dimensiunea lor, unitatile Multilift sunt destinate instalarii compacte, sigure si usoare. Aceste statii de ridicare cuprind o varietate de modele, de la unitatile mici cu o singura sursa, la sistemele de pompe duble, cu volume ale rezervorului de la 66 litri pana la 1,350 litri.
Statia de ridicare colecteaza apa reziduala de sub nivelul canalizarii intr-o cladire si o elimina in sistemul de canalizare. De asemenea, previne refluxul/refularea, in cazul unui nivel ridicat al apei in canalizare. Pentru gospodarii cu o singura familie si case de vacanta se utilizeaza Multilift SMS sau M. Casele cu mai multe familii si cladirile comerciale sau publice de orice fel necesita intotdeauna un sistem de pompa dubla si se recomanda utilizarea Multilift MD, MLD sau MD1/MDV.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Grupuri de pompare anti-incediu
 
Grupuri de pompare anti-incediu Grundfos

Grundfos proiecteaza si furnizeaza sisteme contra incendiului de la simple sisteme de pompare pana la sisteme ingineresti inovative care respecta cele mai relevante standarde contra incendiului. Sistemele modulare sunt oferite cu montajul pompei contra incendiului, elementului de actionare, controlerul si conductele cu cablurile complete interconectate pe un soclu comun sau o placa de baza modulara pentru asamblarea finala la locatie. Sistemele impachetate, in container, sunt construite ca un centru integrat de control si pompe: motor diesel, toate controlerele necesare, conductele din interior, fitinguri, circuitul de intercorelar, fiind o instalatie completa care respecta cerintele UL, FM, NFPA 13 si NFPA 20.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grup de pompare Hydro Multi-E Sistem complet de presurizare Hydro MPC
 
Grupuri de pompare Grundfos
2 produse

Grupuri de pompare Hydro Multi-E si grupuri de ridicare a presiuni Hydro MPC.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grundfos Selcoperm - Sistem de generare electrolitica NaClO
 
Grundfos Selcoperm - Sistem de generare electrolitica NaClO

Sistemul Selcoperm produce hipoclorit de sodiu printr-un procedeu electrolitic, folosind sare si energie electrica. Obtinerea solutiei de agent dezifectant, la fata locului, are loc in conditii de maxima siguranta si cu un buget redus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Statii de pompare prefabricate Grundfos
 
Statii de pompare prefabricate Grundfos

Gama larga de statii de pompare personalizate cu mai multe variante de instalare. Solutiile Grundfos sunt pre-instalate si testate din fabrica, pentru a se micsora timpul de instalare pe teren si a asigura o fiabilitate foarte buna. Modelele de statii de pompare Grundfos sunt: Integra, Wet Well, Wet Well cu cabina de service si statii complet personalizate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa submersibila Grundfos SQ Pompa submersibila Grundfos SQE
 
Pompe submersibile Grundfos
2 produse

Pompele submersibile Grundfos reprezinta un design hidraulic avansat si ofera o eficienta ridicata, rezistenta ridicata la nisip si alte abrazive, protectie la ardere a motorului si intretinere usoara. Fabricate in intregime din otel inoxidabil rezistent la coroziune, pompele submersibile Grundfos sunt ideale pentru aplicatii, inclusiv alimentarea cu apa subterana, irigarea, scaderea apelor subterane si cresterea presiunii.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de supapa Grundfos MIXIT pentru sisteme de incalzire si racire
 
Unitate de supapa Grundfos MIXIT pentru sisteme de incalzire si racire

Grundfos MIXIT combina toate componentele intr-o solutie completa care este proiectata pentru a reduce timpul de instalare si punere in functiune cu pana la 50%. Aceasta permite instalatorilor sa construiasca bucla de amestec optima in cel mai rapid si mai simplu mod posibil si necesita doar doua componente, unitatea Grundfos MIXIT si o pompa Grundfos MAGNA3 sau Grundfos TPE3. MIXIT integreaza senzorul de temperatura, supapa cu 2 cai sau cu 3 cai, controlerul, elementul de actionare, clapeta de sens si senzorul de temperatura si debit intr-o singura componenta de tip plug-and-play (conectare si utilizare), facand selectia, instalarea si punerea in functiune mult mai usoare. Si datorita controlerului sau de temperatura incorporat, bucla de amestec poate functiona in timpul fazei de constructie, chiar inainte de finalizarea integrarii sistemului. Proiectata pentru aplicatii de racire si incalzire multiple, aceasta poate fi utilizata atat in aplicatii cu supape cu 3 cai nepresurizate, cat si in aplicatii cu supape cu 2 cai presurizate. In final, aceasta sustine operarea locala, autonoma, printr-un senzor exterior, in timp ce conectivitatea incorporata leaga solutia la Grundfos BuildingConnect si alte sisteme de management al cladirii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Pompe Grundfos la spitalul Caritas-Krankenhaus Bad Mergentheim
Pompe Grundfos la spitalul Caritas-Krankenhaus Bad Mergentheim
Protectia mediului datorita tehnologiei eficiente
Pompe Grundfos la spitalul Caritas-Krankenhaus Bad Mergentheim
Studiu de caz Grundfos: JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Studiu de caz Grundfos: JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Inlocuirea eficienta din punct de vedere energetic a sistemului de racire scade costurile si emisiile hotelului de lux
Studiu de caz Grundfos: JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Pompa centrifuga in linie Grundfos TPE acum cu randament IE5
Pompa centrifuga in linie Grundfos TPE acum cu randament IE5
Eficienta ultra-premium ca standard
Pompa centrifuga in linie Grundfos TPE acum cu randament IE5
Categorii
Sistem de alimentare cu apa pentru incendii
Sistem de alimentare cu apa pentru incendii
Statie de pompare
Statie de pompare
Pompa de suprapresiune
Pompa de suprapresiune
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa submersibila pentru put forat
Pompa submersibila pentru put forat
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...