proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul site ETEM.ro - ETEM SYSTEMS se reinventeaza


2017. septembrie 27.

Un nou concept. O noua viziune

Venim in intampinare cu un domeniu provocator bazat pe cele mai recente tehnologii si tendinte de design orientat catre arhitecti, ingineri, dar si clienti finali.

Arta de a construi este insotita de un nou concept si redam celor pasionati o noua viziune asupra activitatii zilnice.
Puteti regasi cu usurinta si urmatoarele optiuni disponibile:
  • centru de descarcare cataloage tehnice, brosuri, flyere, etc
  • modul interactiv de deschidere a materialelor de marketing
  • blog in sectiunile "Stiri Recente"- cel putin o data pe saptamana ETEM prezinta materiale de ultima ora pe teme legate de: Arhitectura, Automobile, Extrudari, Articole despre noile tendinte in materie de constructie si multe altele.
Nu ezitati sa va convingeti singuri accesand site-ul: www.ETEM.ro

Sprijinul Dvs a avut un rol important in dezvoltarea companiei, pentru care, dorim inca o data sa va multumim ca ati fost alaturi de Grupul ETEM SYSTEMS.
 

Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
   
   
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Cuvinte cheie:  nou  noul  site  website  etem  lanseaza  lansare  web  reinventeaza  interfata  nou  concept  viziune  etem  szstems  szstem  system  systems