proidea.ro catalog online de informatii produse

Erlau introduce noul concept de banca modulara


2016. septembrie 26.

Noul catalog cu sisteme modulare de sezut Erlau


RUD Florian Rieger Srl pune la dispozitie clientilor o gama completa si variata de banci modulare, ideale pentru amplasarea in parcuri si diferite zone de asteptare cum ar fi gari, aeroporturi, statii de metrou, etc.

Bancile modulare pot fi dispuse in diferite configuratii, avand un design modern. Aceste banci raspund celor mai exigente standarde cu privire la calitate, design, ergonomie si durata de viata.
Pentru a rasfoi catalogul cu banci modulare Erlau, faceti clic pe poza alaturata!In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre bancile Erlau, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RUD Florian Rieger Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-550052 Sibiu, Sibiu, str. Europa Unita nr. 4
Telefon: +40 26 920 3600
E-mail:
Web: www.mobilierurbanmodern.ro
Geanina Ghintu
Manager Vanzari +40 26 920 3652, +40 75 101 2685
   
   
RUD Florian Rieger Srl din Sibiu face parte din grupul de firme cu capital german RUD, care are peste 140 de ani de experienta in producerea si comercializarea diferitelor tipuri de produse din otel, precum si a mobilierului urban. RUD este o afacere dinamica si moderna de familie, cu o activitate desfasurata in intrega lume. Telul firmei este o crestere continua si profitabila, sub aspectul conservarii resurselor naturale ale mediului inconjurator. Toate produsele sunt rezultatul aspiratiei spre creativitate si perfectiune in domeniile forte de activitate: modelare, sudura, tratament termic si tehnologia suprafetelor. Parteneriatele de durata cu clientii, precum si satisfactia si increderea lor in noi, constituie fundamentul succesului. RUD este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii inteligente pentru mobilarea spatiilor publice. Gama de produse pentru zone exterioare cuprinde de la echipamente de mobilier urban pana la echipamente de fitness de exterior. Beneficiarii, dezvoltatorii si proiectantii apreciaza produsele RUD pentru durabilitatea si designul atemporal, si le folosesc cu incredere si succes. Mobilierul urban RUD ofera confort, siguranta si rezistenta in timp.
Denumiri marca: RUD, Erlau, Glasdon
Cuvinte cheie:  rud  florian  rieger  banca  banci  modular  modulara  modulare  sistem  sisteme  sezut  catalog  nou  2016  element  elemente  material  lemn  allegro  sedia  multi  montaj  perete  olympia  nova  classic