Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Electraplan Romania Srl

Sisteme de fixare cabluri, sisteme de instalatii electrice sub pardosela si sisteme de montaj obiecte electrice

Electraplan Romania este reprezentanta firmei germane Niedax producatoare de materiale electrice cu peste 84 de reprezentante in Europa. La firma Electraplan si la distribuitorii lor se poate gasi toata gama de produse de instalatii electrice. Cu cele 25 000 de articole Grupul Niedax ofera
tot ce este necesar pentru instalatii electrice moderne.

Electraplan ofera solutia optima pentru orice proiect de constructii civile sau industriale, vile, magazine, hale industriale, uzine sau cladiri publice, utilizate la exterior sau in interior.

Electraplan Romania Srl si-a inceput activitatea in Romania in anul 2004. Firma se ocupa in Romania de importul produselor:
  • Niedax
  • Electraplan
  • Kleinhuis
Marcile comercializate de Electraplan sunt produsele unor firme lideri in domeniu din Europa, asigurand producatorilor parteneri calitate si conditiile unei productii competitive la export.

Produsele Electraplan

Niedax pe langa satisfacerea cerintelor diferite asigura si protectie anticoroziva. Aceasta protectie anticoroziva constituie resurse materiale valoaroase timp indelungat, si contribuie semnificativ la protectia mediului.

Structuri de sustinere - In normativele Niedax, valoarea de intrebuintare si de inalta calitate a sistemelor de fixare cabluri fabricate scot pronuntat in evidenta calitatile constructive tehnice si proprietatile fizice peste masura a otelului.
Din aceasta grupa de articole fac parte canale cu grila, canale de cabluri, scarite de cabluri, canale de cabluri de mare distantare/scari, accesorii, canale protectoare de conductori din otel si aluminiu, canale parapet COLOR din otel si aluminiu, materiale de instalatii electrice. Oferta cuprinde si suporturi de perete sau plafon coresponzatoare de la "usoare" pana la cele "grele", adica cu grade de sarcina intre 100N si 10.000N.

Din grupa de articole Electraplan fac parte sisteme de canal pentru cabluri, canalele de instalatii electrice sup pardoseala, obiecte de inglobare si accesorii, cutii de pardoseala, clape rabatabile.
Din grupul Niedax Electraplan incepand din a doua jumatate a anilor 60 este expert in tehnica instalarii sub pardoseala.
Otelul si sticla castiga din ce in ce mai mult teren in constructii si arhitectura. In cazurile speciale, ca de exemplu in cazul spatiilor de birou mari fara pereti, solutia potrivita pentru alimentarea cu energie electrica o are Electraplan: instalatii sub pardoseala.

Kleinhuis ofera o gama larga de sisteme de montaj obiecte electrice: canale mini LC si LCD, canale de cablu HKL, sisteme de canale pentru conductori si aparate GL si LDK, canale parapet BS-PVC, sisteme de canale pervaz APS/SDK/TDK/EDK/BDK, sisteme Kleinhuis-CENTRIC, sisteme de canale de cablare VK si VKD. Canalele de cabluri prin inglobarea obiectelor ofera flexibilitate maxima in realizarea instalatiilor electrice si in modificarea lor. Obiectele se pot integra fara probleme si ulterior, cu sistemele de canale de cabluri Kleinhuis pentru realizarea racordurilor prin prize, intrerupatoare si dispozitive de conexiune.
Din anul 2000 si Kleinhuis, care are un nume de mai mult de 8 decenii in domeniul inovatiei ceea ce priveste technica de instalatre electrica, face parte din Grupul Niedax.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Niedax, Electraplan si Kleinhuis, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Electraplan Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Jgheab cabluri ELV Niedax Sisteme E90 Niedax Jgheaburi din sarma Niedax Jgheaburi din plasa de sarma si accesorii NXCITO MTC-MTCE
 
Structuri de sustinere Niedax
5 produse

Structurile de sustinere Niedax sunt: sisteme E90, jgheaburi pentru cabluri ELV, jgheaburi din sarma si podul scara de cabluri.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de instalatii electrice in pardoseala Niedax
 
Sisteme de instalatii electrice in pardoseala Niedax

Sisteme de instalatii in pardoseala Niedax: doza poliamida, canal in pardoseala, doza IP65, doza inox, suport doza.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pat metalic, scara pentru cabluri, structura de sustinere cabluri
Pat metalic, scara pentru cabluri, structura de sustinere cabluri
Canal de pardoseala, doza de pardoseala electrica
Canal de pardoseala, doza de pardoseala electrica
Aparataj electric, cablaj
Aparataj electric, cablaj
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...