Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei EGGER Romania Srl - Divizia Parchet

EGGER ofera o varietate de solutii pentru pardoseli de o calitate exceptionala

Suprafete fascinante - Naturalete pe care o poti vedea si simti
Datorita celor mai moderne tehnici de finisare, suprafetele parchetului laminat de la EGGER au un aspect extrem de autentic. De la structuri cu aspect de lemn slefuit, la aspectul de ceramica al decorurilor de gresie, pana la suprafete mate in stilul pardoselilor din lemn lacuite. Fiecare decor are finisajul ce se potriveste perfect.

Vintage - Placi rustice de pardoseala cu aspect de crestatura
Crestaturile perceptibile ale suprafetei Vintage, aplicate dupa modelul artei traditionale, confera un sarm aparte acestei pardoseli. Pardoselile cu taieturi transversale brute sunt extrem de rezistente si sunt definite printr-o rezistenta foarte mare la alunecare (R10).

Calitate inregistrata de la specialisti - Montarea parchetului cu beneficii suplimentare
Cu parchetul laminat EGGER, se obtine o pardoseala de calitate, robusta, durabila si usor de intretinut. Calitatea "Fabricat in Germania" este prioritatea EGGER. Din acest motiv, fiecare placa este inregistrata automat in procesul de fabricatie si trece printr-o serie de inspectii succesive. Dar si montajul atent al parchetului are un rol decisiv in asigurarea aspectului durabil si mentinerea calitatii. Se recomanda contactarea unui specialist in acest sens. Avantaj dublu: pardoseala este montata perfect si igienic si EGGER majoreaza cu 5 ani perioada de garantie pentru pardoselile montate profesional, ajungand pana la 30 de ani.

Garantia suplimentara EGGER pentru montaj profesionist* - Detalii - Calitate ireprosabila

Stabilitate remarcabila a formei
Datorita stabilitatii garantate a formei placilor de baza din productie proprie, EGGER asigura o calitate permanenta. De aceea garantia impotriva uzurii oferita de EGGER se aplica pentru toata placa - inclusiv pentru canturi.

Rezistenta remarcabila la lovire
Parchetul laminat produs de EGGER este deosebit de durabil si rezistent la lovire. Structura sa speciala ii confera durabilitate si capacitatea de a rezista la trafic intens.
Avantaj special pentru utilizatori
EGGER are incredere in calitatea activitatii specialistilor. De aceea, perioada de garantie se prelungeste cu inca cinci ani in cazul montarii pentru uz casnic de catre un instalator profesionist.

Structura produsului: calitate pana la cele mai mici detalii
  1. Stratul superior, rezistent la frecare
  2. Hartie decorativa
  3. Placa de baza Quell-Stopp Plus, din fibre naturale de lemn
  4. Rezistenta
  5. Strat-suport silenzio® (numai la decorurile marcate)
Drept suport se utilizeaza in exclusivitate placi din HDF cu clasa de calitate E1. Toate hartiile sunt impregnate cu rasina.
Ecobilant pozitiv pentru podelele laminate EGGER

"Durabilitatea este raspunderea noastra!
Ca producator de produse de calitate din lemn suntem constienti de raspunderea noastra fata de clientii si partenerii nostri - nu numai in ceea ce priveste calitatea produselor, ci si din punct de vedere al durabilitatii. Din acest motiv ne simtim obligati sa manipulam lemnul, cea mai importanta materie prima, cu grija si sa il folosim in cel mai bun mod posibil.

Lemnul, cea mai importanta materie prima a noastra
Asigurarea pe termen lung a economiei forestiere durabile are prioritate maxima la EGGER. Pentru productie utilizam de aceea exclusiv lemn din gestiune forestiera durabila. Acest lucru este certificat de PEFC*, sistem de certificare lider in Europa.
"

*Programme for Endorsement of Forest Certification schemes = sistem de certificare pentru gestiune forestiera durabila
De la copac pana la produs - Un circuit inchis
Utilizarea cat mai buna a materiei prime lemnoase este o aspiratie semnificativa a firmei EGGER. Compania are de aceea amplasamente complet integrate. Acolo lemnul este valorificat ca si material. Acest proces cuprinde productia de lemn masiv in fabrica de cherestea si pana la productia de materiale lemnoase cum este si podeaua laminata. Resturile lemnoase si lemnele reciclabile, care nu pot fi utilizate in productie, sunt folosite in centrale energetice proprii pe baza de masa biodegradabila.

CO2 produs in toate etapele de productie este utilizat si transformat inapoi in oxigen de copacii care cresc ulterior. Se realizeaza astfel un circuit complet inchis al materialului. Astfel EGGER realizeaza "Mai mult din lemn".
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre parchetele EGGER, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei EGGER Retail Products Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pardoseli laminate EGGER Pardoseli din pluta EGGER Cork+ Pardoseli laminate moderne EGGER Design+ Pardoseala laminata EGGER cu tehnologie aqua+
 
EGGER Retail Products
4 produse

EGGER ofera o gama variata de solutii pentru podele de o calitate clasa intai. Colectiile se remarca prin aspectul natural oferit decorurilor si prin suprafetele potrivite pentru acestea.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placaj, pardoseala laminata
Placaj, pardoseala laminata
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Placaj, pardoseala din lemn si pluta
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...