proidea.ro catalog online de informatii produse

ASSA ABLOY Openings Studio™ - instrument pentru specificatii, inteligent, compatibil BIM


2019. martie 07.

Deschideti usile designului personalizat si specificatiilor eficiente

Iesiti dintr-un mediu 2D intr-o lume 3D de noi posibilitati
Apeland la ani de experienta, echipa ASSA ABLOY de specificatii ofera solutii personalizate si complete de deschidere a usilor pentru toate aplicatiile si cerintele de securitate.

ASSA ABLOY s-a angajat sa respecte cele mai bune practici, asa ca a adoptat timpuriu schema de certificare BREEAM® Associate, fiind calificati sa sustina proiecte de constructie ecologica, iar declaratiile lor de mediu (EPD), contribuie cu credite pentru certificari ca BREEAM® sau LEED®.

ASSA ABLOY dezvolta agenda BIM, imbunatatind colaborarea si schimbul de informatie, capabilitatile BIM simplificand specificatiile adaugand valoare in cadrul fiecarui proiect, de la primele stagii ale proiectarii pana la constructie si in etapele ulterioare.

ASSA ABLOY Openings Studio™

ASSA ABLOY Openings Studio™
Este un instrument pentru specificatii, inteligent, compatibil BIM, care ajuta la crearea solutiilor complete si personalizate pentru deschiderea usilor.

Fiind un instrument inteligent compatibil BIM pentru specificatii, Openings Studio™, faciliteaza colaborarea si schimbul de informatii.Acesta este proiectat pentru a ajuta utilizatorii sa creeze solutii complete si personalizate pentru deschiderea usilor, care adauga valoare pe durata intregului ciclu de viata a proiectului cladirii, de la design si specificatii pana la constructia propriu-zisa.
  • Solutiile complete si integrate pentru deschiderea usilor va ajuta la economisirea de timp si efort
  • Instrument compatibil cu reglementarile in constructii si cerintele proiectelor
  • Versiune robusta, usor de folosit, faciliteaza schimbul si partajarea informatiilor
  • Vizualizare 3D in timp real, pentru o intelegere si experienta mai buna a utilizatorului.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre ASSA ABLOY Openings Studio™, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele ASSA ABLOY, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ASSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062202 sector 6, Bucuresti, b-dul. Preciziei nr.5
Telefon: +40 21 316 0121
Fax: +40 21 316 0120
E-mail:
Web: www.assaabloy.ro
Web: www.yalelock.ro
Informatii
   
   
   
   
   
ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort ale utilizatorilor finali. ASSA ABLOY este reprezentata in toata lumea, pe piete mature si in crestere, avand pozitia de lider in Europa, America de Nord si in Australia. In procesul de crestere rapida a sigurantei electromecanice Grupul are pozitia de lider in controlul accesului, tehnologii de identificare, usi automate si siguranta hoteliera. De la fondare, in 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international ce are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro. ASSA ABLOY ofera cea mai completa gama de solutii de inchidere si deschidere a usilor decat orice alta companie din piata.
Denumiri marca: URBIS, YALE, MUL-T-LOCK, ABLOY, TESA, HID, EFFEFF, MUL-T-LOCK, Mauer
Cuvinte cheie:  assa  abloy  assaabloy  bim  openings  studio  studios  3d  specificatii  usi  usa