Lindab Srl, Divizia Ventilatii Lindab Itline - Solutii IT

Lindab ITline este un instrument de poiectare foarte puternic, ce ofera toate elementele necesare activitatii proiectantilor - selectie, integrare in sistem, dimensionare si simulare. Toate aceste elemente sunt grupate intr-o baza de date care contine caracteristicile functionale si constructive ale tuturor grupelor de produse pentru sistemele de ventilatie si climatizare. Baza de date este actualizata continuu, in acest fel fiind facilitat accesul la instrumente sigure si puternice de calcul si proiectare.

Produse din aceasta familie

Lindab CADvent
 
Lindab CADvent

CADvent este o aplicatie destinata proiectantilor si antreprenorilor din domeniul ventilatiilor si climatizarii, fiind un instrument de dimensionare si proiectare orientat pe obiecte, cu abilitati de a sugera anumite componente ale sistemului proiectat, facilitand calcularea caracteristicilor sistemului - viteza, nivel de zgomot, debite necesare. De asemenea, ofera extrasul complet de materiale in coduri Lindab al sistemului proiectat, avand si functie de simulare virtuala, la parametri reali, pentru testarea sistemului. CADvent poate desena si dimensiona elementele componente ale sistemelor de ventilatii comercializate de Lindab, si anume: Safe, Rekt, Isol, Transfer, Damper, Silencer.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Lindab DIMcomfort
 
Lindab DIMcomfort

DIMcomfort este un program de selectare, proiectare si inserare in proiect a grilelor, anemostatelor si a sistemului VAV din gama Indoor Climate Air. Programul ofera suport de calcul pentru nivele de zgomot, temperaturi, profile de viteze. De asemenea, poate sugera variante alternative, fiind bazat pe cerintele utilizatorului. DIMcomfort a fost conceput in ideea de a putea proiecta un sistem complet de tubulaturi Lindab, care sa contina si elemente terminale necesare unui sistem functional, cum ar fi: grile, difuzoare, sisteme VAV, displacement etc. Dupa selectarea elementelor dorite, datele identificate si caracteristicile functionale pot fi accesate cu un singur clic: distanta critica a jetului pana la urmatorul element sau pana la peretele cel mai apropiat (max. perete - l 02 (m)), nivelul de zgomot al difuzorului (dB(A)), nivelul de zgomot in camera (dB(A)), caderea de presiune cu clapetele de reglaj inchise sau deschise.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...