a_39_d_5_1286267193908_lindab_logo.jpg Lindab Itline - Solutii IT

Lindab ITline este un instrument de poiectare foarte puternic, ce ofera toate elementele necesare activitatii proiectantilor - selectie, integrare in sistem, dimensionare si simulare. Toate aceste elemente sunt grupate intr-o baza de date care contine caracteristicile functionale si constructive ale tuturor grupelor de produse pentru sistemele de ventilatie si climatizare. Baza de date este actualizata continuu, in acest fel fiind facilitat accesul la instrumente sigure si puternice de calcul si proiectare.

Produse din aceasta familie

 
Lindab CADvent

CADvent este o aplicatie destinata proiectantilor si antreprenorilor din domeniul ventilatiilor si climatizarii, fiind un instrument de dimensionare si proiectare orientat pe obiecte, cu abilitati de a sugera anumite componente ale sistemului proiectat, facilitand calcularea caracteristicilor sistemului - viteza, nivel de zgomot, debite necesare. De asemenea, ofera extrasul complet de materiale in coduri Lindab al sistemului proiectat, avand si functie de simulare virtuala, la parametri reali, pentru testarea sistemului. CADvent poate desena si dimensiona elementele componente ale sistemelor de ventilatii comercializate de Lindab, si anume: Safe, Rekt, Isol, Transfer, Damper, Silencer.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Lindab DIMcomfort

DIMcomfort este un program de selectare, proiectare si inserare in proiect a grilelor, anemostatelor si a sistemului VAV din gama Indoor Climate Air. Programul ofera suport de calcul pentru nivele de zgomot, temperaturi, profile de viteze. De asemenea, poate sugera variante alternative, fiind bazat pe cerintele utilizatorului. DIMcomfort a fost conceput in ideea de a putea proiecta un sistem complet de tubulaturi Lindab, care sa contina si elemente terminale necesare unui sistem functional, cum ar fi: grile, difuzoare, sisteme VAV, displacement etc. Dupa selectarea elementelor dorite, datele identificate si caracteristicile functionale pot fi accesate cu un singur clic: distanta critica a jetului pana la urmatorul element sau pana la peretele cel mai apropiat (max. perete - l 02 (m)), nivelul de zgomot al difuzorului (dB(A)), nivelul de zgomot in camera (dB(A)), caderea de presiune cu clapetele de reglaj inchise sau deschise.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Alte produse ale companiei

 
Lindab Air Duct Systems - Sisteme de distributie a aerului
6 produse

Sistemele de tubulaturi de ventilatie si accesorii pentru distributia aerului – Air Duct Systems sunt solutia sigura incepand cu faza de proiectare si continuand cu instalarea si functionarea sistemului de ventilatie.
Prin Air Duct Systems, Lindab va ofera sisteme circulare de ventilatie, de transport pneumatic, rectangulare, ovale, flexibile, sisteme de prindere si montare, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj si inchidere si piese de masurare, structurate in mai multe grupe de produse.
Tubulaturile si accesoriile pentru sisteme circulare de ventilatie Lindab sunt mai etanse decat cele rectangulare, asigurand astfel pierderi mici de aer (energie) si un montaj simplu si rapid,imbinarea pieselor facandu-se intr-o singura operatie. La montaj, nu sunt necesare materiale de etansare suplimentare. De asemenea, sistemul circular reduce valoarea investitiei in tubulatura, elemente de suspendare si izolatie cu pana la 25%.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului Lindab Safe

Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului ce garanteaza cea mai mare clasa de etanseitate, clasa D. Sistemul Lindab Safe este eficient energetic, se monteaza simplu si rapid si se proiecteaza usor datorita softului CADvent de dimensionare si proiectare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer

Pentru mentinerea unui nivel de zgomot impus intr-o aplicatie de ventilare si climatizare. Selectarea si proiectarea atenuatoarelor de zgomot se face cu DIMsilencer, softul Lindab ce faciliteaza selectia acestora in functie de particularitatile acustice ale sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper

Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, in vederea atingerii parametrilor optimi de curgere prin inchiderea totala sau partiala a circulatiei aerului pe anumite sectoare sau pentru mentinerea unui debit constant, indiferent de caracteristicile aerului la intrare. Desenarea si dimensionarea elementelor Damper se poate face de asemenea prin CADvent.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Elemente de masurare si control Lindab Measuring Unit

Monitorizarea debitului si presiunii aerului vehiculat prin sistem se realizeaza prin piesele si accesoriile de masurare si control Measuring Unit montate in sistemul circular de ventilatie. Dispozitivele de masura sunt utilizate in toate instalatiile de ventilare si climatizare care nu transporta particule solide.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...