Ceresit

Vopsele Ceresit

Vopsele acrilice, siliconice, nano-siliconice, lavabile, silicatice si lavabile economice.

Produse din aceasta familie

Ceresit CT 15 - Vopsea grund
 
Ceresit CT 15 - Vopsea grund

Pe baza de dispersie de silicat de potasiu si rasini acrilice pentru amorsarea suportului pe care se aplica tencuieli silicatice in strat subtire, chituri si straturi de zugraveala Ceresit CT 15 faciliteaza aplicarea tencuielilor silicatice in strat subtire si “tencuirea” la interior si exterior a cladirilor. Ceresit CT 15 se recomanda pentru amorsarea suportului in cazul in care cladirile sunt izolate termic cu sistemul de izolare termica Ceresit sau tencuieli traditionale. Ceresit CT 15 se poate aplica pe placi aglomerate, placi de gips-carton, tencuieli din ipsos, toate tipurile de beton si straturi de zugraveala rezistente. Prin amorsarea suportului cu Ceresit CT 15 se reduce considerabil absorbtia, ceea ce impiedica uscarea prea rapida a produsului aplicat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 16 - Vopsea grund
 
Ceresit CT 16 - Vopsea grund

Ceresit CT 16 poate fi folosit ca grund pentru aplicatii la interior si exterior. Poate fi utilizat pentru grunduirea suprafetelor inainte de aplicarea tencuielilor pe baza de rasini sintetice si, de asemenea, pentru obtinerea unui strat de culoare alba, rezistent. Ceresit CT 16 este ideal ca strat preliminar inainte de aplicarea tencuielilor decorative. Se aplica pe toate suprafetele minerale, rezistente, ca de exemplu: betonul, tencuielile, placile de gips-carton, beton usor. Se poate aplica pe placi de PAL sau placi din OSB ca amorsa inaintea lipirii placilor din polistiren. Placile de OSB trebuie asperizate bine inaintea aplicarii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 42 - Vopsea acrilica
 
Ceresit CT 42 - Vopsea acrilica

Ceresit CT 42 este utilizat pentru protectia fatadei, constructiile din beton, sau interiorul unei cladiri. Se poate aplica pe substraturi minerale (beton, tencuieli de ciment, tencuieli de var/ciment si tencuieli de var). Aceasta vopsea poate fi utilizata pentru a vopsi peste urmatoarele produse Ceresit: CT 34, CT 35, CT 137 tencuiala minerala, Ceresit CT 60, CT 63, CT 64 tencuiala acrilica aplicata pe substraturi traditionale si peste sistemul Ceresit ETICS (placi de polistiren expandat). Fatadele acoperite cu vopseaua CT 42 pot fi spalate cu dispozitive dedicate cu presiune a apei scazuta. Expunerea fatadei la soare provoaca daune periculoase, de aceea culorile inchise trebuie folosite doar pe suprafete mici (detalii arhitecturale). Formula BioProtect este eficienta si ofera o protectie impotriva parazitilor biologici: ciuperci, mucegai, alge, etc. Datorita capsulelor speciale cu biocid, elementele daunatoare sunt tinute sub control.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 48 - Vopsea siliconica
 
Ceresit CT 48 - Vopsea siliconica

CT 48 vopsea siliconica pentru interior este folosita pentru protectia fatadelor si a interioarelor cladirilor. Structura stratului de vopsea asigura evaporarea rapida a umezelii, furnizand astfel o protectie eficienta impotriva umezelii exterioare. Utilizarea vopselei siliconice Ceresit CT 48 este recomandata pentru cladiri istorice, pe tencuiala traditionala si pentru renovare. Fatadele acoperite cu CT 48 trebuie spalate cu dispozitive speciale, cu o presiune scazuta a apei. Expunerea fatadei la soare poate provoca daune periculoase, de aceea culorile inchise trebuie folosite pe suprafete mici (detalii arhitecturale). Formula BioProtect ofera protectie durabila impotriva parazitilor biologici: mucegai, alge, ciuperci.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 49 - Vopsea nano-siliconica
 
Ceresit CT 49 Silix XD® - Vopsea nano-siliconica

Ceresit CT 49 Silix XD® vopsea nano-siliconica este o vopsea ce contine rasini siliconice si polisiloxanice modificate impreuna cu filleri si pigmenti. Datorita gradului foarte ridicat de hidrofobicitate a suprafetei obtinut prin utilizarea aditivilor PTFE, apare efectul de „perla“, migrarea picaturilor de apa, murdaria fiind eliminata. Cu toate acestea, vopseaua este foarte permeabila la vaporii de apa. Ceresit CT 49 Silix XD® prelungeste efectul estetic al fatadei si durabilitatea suprafetei vopsite. Ceresit CT 49 Silix XD® se poate utiliza la exterior si interior, in special pentru protejarea impotriva factorilor agresivi (ploi acide), a coroziunii biologice si in cazuri unde este solicitata durabilitatea mare si rezistenta la murdarire. Poate fi aplicata pe suprafete suport minerale (beton, tencuieli pe baza de ciment si var, gleturi pe baza de ipsos). Vopseaua se poate utiliza pentru vopsirea tencuielilor decorative Ceresit acrilice CT 59, CT 60, CT 63, CT 64, silicatice Ceresit CT 72, CT 73, siliconice CT 74, CT 75, precum si a celor silicatice-siliconice Ceresit CT 174 si CT 175 aplicate pe substraturi traditionale sau in cadrul sistemelor de termoizolatie Ceresit Ceretherm sau ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems) cu polistiren expandat. Se recomanda in special utilizarea vopselei Ceresit CT 49 la obiective istorice, pe tencuielile de renovare cu volumul porilor mare, precum si la peretii unde se solicita o calitate si o durata deosebita a finisajelor. Datorita capacitatii de preluare a fisurilor, vopseaua este in special recomandata pentru tencuielile minerale, pentru vopsirea fatadelor termoizolate sau pe faţadele termoizolate ce se renoveaza. Fatadele vopsite cu CT 49 pot fi spalate cu aparate de spalare ce functioneaza la presiune scazuta. Expunerea fatadei la soare cauzeaza eforturi mari, de aceea culorile inchise trebuie utilizate numai pe suprafete mici, cum ar fi detaliile arhitectonice. Formula Bio Protect din Ceresti CT 49 ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 54 - Vopsea silicatica
 
Ceresit CT 54 - Vopsea silicatica

Vopsea silicatica de interior ce prezinta rezistenta la murdarie si are o permeabilitate ridicata la vapori. Produsul este usor de utilizat fiind folosit pentru vopsirea interioarelor cladirilor pe tencuiala traditionala sau pereti din caramida. Formula Bio Protect ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Produsul este gata preparat, se gaseste in galeti de 15 l si este disponibil in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...