Familie produse:  Produse Ceresit pentru placari
Ceresit Hidroizolatii si amorse Ceresit pentru placari

Amorse si hidroizolatii flexibile sub placari ceramice.

Produse din aceasta familie

CL 50 - Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice
 
CL 50 - Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice

Hidroizolatie bicomponenta flexibila sub placi de gresie sau faianta. Impermeabila, poate fi placata dupa 2 ore, acoperirea fisurilor, pentru piscine, pentru interior si exterior.
In interior pentru perete si pardoseala: Pentru etansarea spatiilor umede si ude sub placarile ceramice, de exemplu in bai, dusuri si spatii sanitare in domeniul public si profesional. In cazul constructiilor cu pardoseala cu strat termoizolant, hidroizolatia se aplica direct pe stratul de repartizare a incarcarilor (sapa). Ca baza (suport) este indicata, de asemenea, sapa cu incalzire inglobata (pardoseala incalzita). Este foarte avantajos cand se urmareste un rezultat rapid si cand placile de gresie sau faianta trebuie sa fie montate in aceeasi zi.
In exterior: Pentru protectia suportului impotriva umezelii pe terase si balcoane, pe sape de ciment si baze de beton. Nu se aplica pe placari ceramice vechi, asfalt turnat sau straturi de vopsea. Se poate folosi si la piscine acoperite cu placi ceramice sau mozaic vitroceramic.
Ambalat la 5 kg punga din hartie (componenta A) sau 5 kg galeata-PE (componenta B).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CL 51 - Folie flexibila de hidroizolatie
 
CL 51 - Folie flexibila de hidroizolatie

Hidroizolatie flexibila pentru etansare flexibila sub placarile ceramice. Pentru interior, capacitate de prelucrare a fisurilor, flexibila si impermeabila, placare dupa numai 4 ore, fara solventi.
Hidroizolatia Ceresit CL 51 "Express" este utilizat[ pentru etan;area suprafeelor suport fara rosturi, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Pentru etansarea tencuielilor, sapelor (inclusiv in cazul pardoselilor incalzite) in spatii casnice, in incaperile cu umiditate periodica: bai, dusuri, toalete, bucatarii. Produsul este gata de utilizare. Ceresit CL 51 "Express" corespunde cerintelor de material hidroizolant cu incarcare moderata. Galeti din plastic de 5 si 15 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...