Ceresit CT 72 - Tencuiala decorativa silicatica

Tencuiala decorativa silicatica in strat subtire, cu aspect de "praf de piatra", granulatie de 1,5 mm si 2,5 mm, pentru interior si exterior. Se pot realiza straturi subtiri de tencuiala aplicate pe beton, tencuieli traditionale, ipsos si placi aglomerate etc. Este permeabila la vaporii de apa, rezistenta la factorii atmosferici agresivi si prezinta o durabilitate ridicata. Tencuiala decorativa silicatica se recomanda pentru fatade a caror termoizolatie se realizeaza cu ajutorul placilor de vata minerala. Formula Bio Protect ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Se gaseste la vanzare in galeti de 25 kg si este disponibil in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

CT 60 - Tencuiala decorativa acrilica
 
CT 60 - Tencuiala decorativa acrilica

Tencuiala decorativa acrilica, cu aspect de "praf de piatra", granulatie de 1,5 mm si 2,5 mm, ce se aplica in straturi subtiri atat la exterior, cat si la interior. Tencuiala decorativa gata preparata, ce prezinta o lucrabilitate excelenta, armata cu fibre, deci ofera o rezistenta sporita la impact, rezistenta la fisuri si microfisuri si confera suprafetei tencuite durabilitate sporita. Formula Bio Protect din tencuiala decorativa acrilica Ceresit CT 60 ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Se gaseste in galeti de 25 kg si este disponibila in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CR 100 - Hidroizolatie si protectie pentru beton
 
CR 100 - Hidroizolatie si protectie pentru beton

Disponibil sub forma de sac de 20 kg si bidon de 5l. Ofera o impermeabilitate ridicata, are capacitatea de a acoperi fisurile si de a proteja structurile standard din beton. In plus, este rezistenta la inghet si este recomandata indeosebi pentru impermeabilizarea suprafetelor orizontale si verticale ale cladirilor, a elementelor de structura sau a rezervoarelor de apa potabila. Ceresit CR 100 este o hidroizolatie semi-flexibila, bicomponenta care poate fi folosita si ca strat final pe substraturi fara impact mecanic. Aplicabil atat mecanizat cat si manual.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CL 69 - Membrana de impermeabilizare si decuplare
 
CL 69 - Membrana de impermeabilizare si decuplare

Membrana in 3 straturi pentru astuparea fisurilor, utilizabila si ca sistem de placare volant

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CT 710 Visage - Tencuiala cu aspect de piatra naturala
 
CT 710 Visage - Tencuiala cu aspect de piatra naturala

Tencuiala decorativa de design cu textura de roca sau granit, pentru utilizare la interior si exterior. Caracteristici: aspect de granit sau roca naturala, rezistenta la factorii atmosferici agresivi, intretinere usoara, se poate aplica mecanizat, disponibila in 16 nuante de culoare pentru granit si 12 nuante pentru roca. Tencuiala Ceresit CT 710 contine combinatii de granit natural sau modificat sau agregate de cuart. Produsul este recomandat pentru realizarea tencuielilor decorative pe tencuieli traditionale, suprafete de beton si gips, PAL, placi de gips carton etc. Ceresit CT 710 se aplica prin pulverizare. Aplicarea pe suprafetele mici se realizeaza prin utilizarea unei gletiere metalice lungi. Dupa aplicare, se obtine un model de piatra naturala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 25 - Adeziv flexibil de culoare alba
 
CM 25 - Adeziv flexibil de culoare alba

Adeziv flexibil de culoare alba pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior si in medii permanent umede. Clasa de flexibilitate S1 conform EN 12002, culoare alba, rezistenta mare, pentru interior si exterior, pentru placarea piscinelor, pentru pardoseli incalzite.
Pentru placari ceramice si placi din piatra naturala (de ex: Calcar Vratza, Marmura Lotus Rosalia, Tarvertin Clasic Lustruit). Pentru lipirea placilor de marmura, previne decolorarea acestora. Pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gips-carton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator. Pentru interior, exterior si medii permanent umede numai in combinatie cu produse de hidroizolatie sub placari (CR166). Pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale. Pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mozaic vitroceramic numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50 si Ceresit CL 152). Pentru lipirea placilor transparente sau semitransparente. Pentru lipirea pe suprafete critice si pe suprafete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment. Pentru pardoseli incalzite. Pentru placari noi peste cele existente. Saci din hartie de 20 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Tencuiala de grund
Tencuiala de grund
Amorsa, grund
Amorsa, grund
Profil, plasa pentru tencuiala
Profil, plasa pentru tencuiala

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...