Documente

Este un panou cu dimensiuni standard de 600x600 mm, cu o grosime de 28 mm sau de 38 mm si o densitate de circa 700 kg/mc realizat din conglomerat lemnos si rasini termo-rezistente. Finisajul pedonabil al panoului poate fi: aluminiu (AL), melamina (M), PVC, linoleum (L), cauciuc (C), mocheta (M), parchet (P) sau altele la cerere. Finisajul pe intrados al panoului: stardard – folie de aluminiu cu grosimea de 0,05 mm; special – foaie de tabla zincata cu grosimea de 0,5 mm. Cantul panoului este protejat cu ABS antistatic de culoare neagra sau maro, cu grosime de 0,45 mm.

Mai functionala, mai modulara, mai colorata: gama Neve Up a fost imbunatatita, fara a compromite valorile, designul si standardele de calitate care disting fiecare produs Vimar. Un produs cu design italian cu standarde si modularitate internationale.

Hercules are catarge de aluminiu solide studiate in mod expres pentru a rezista stresului atat pe verticala si laterala cu o flexibilitate controlata. Sistemul de blocare de catarg face operatiunile de transport mai usor. Furcile pot fi folosite in pozitia standard sau pot fi alternative pentru a atinge inaltimea maxima. Sistemul de ridicare este complet mecanic si functioneaza datorita unui maner si un troliu. Un dispozitiv de siguranta anti blocare tine de sarcina in pozitia corecta si se activeaza atunci cand exista unele probleme sau defecte in functionarea sistemului de ridicare. Este in conformitate cu standardul european si are certificare CE.

Doua forme, una mai riguroasa si una mai sinuoasa, si prezenta detaliilor care devin protagoniste, ca o rama ce inconjoara tastele si comutatoarele, si care ies in evidenta, dar fara a se impune. Taste in trei variante de culoare: gri antracit, alb, argintiu Next si placi ornamentale din tot atatea materiale care interpreteaza orice dorinta cu o precizie surprinzatoare.




Datorita versatilitatii, plafoanele Prometal confera oportunitatea realizarii unor ambiente inovatoare atat prin integrarea facila a corpurilor de iluminat (plafoniere, spoturi incastrate, canale luminoase), sistemelor de ventilatie (grile de absorbtie si de refulare aer, anemostate, ventilatoare), sistemelor de siguranta (splinkere, senzori de fum si de miscare), saltelelor de izolare termica, cat si prin varietatea combinarii panourilor cu jocuri si efecte de forme, culori, finisaje si inaltimi, personalizate fiecarui proiect arhitectonic.