Online
9 octombrie 2024 9 Oct 2024

Webinar RoGBC: Economia Circulara in Industria Cladirilor 2024

Acest curs este un curs obligatoriu pentru cei care doresc sa obtina certificatul “Green Building Professional”

Vom discuta despre proiecte nationale de dezvoltare si investitii in scopul crearii de locuri de munca si a cresterii economice precum si integrarea principiilor de dezvoltare durabila, economie verde si economie circulara.

Preturile acestui curs sunt:

  • Membru RoGBC - 150 RON
  • Non-membru RoGBC - 200 RON
  • Student - 80 RON.

Pentru a va inregistra si pentru a vedea lista de reduceri pentru intregul program, accesati aceasta pagina. Daca doriti sa participati la acest curs, va rugam sa completati formularul de inregistrare si sa il trimiteti la training@rogbc.org.

Trainer: Elena Rastei

Activist de mediu si specialist in sustenabilitate cu peste zece ani de experienta  in implementarea sistemelor de certificare pentru cladiri verzi LEED si BREEAM, atat la nivel national cat si international. Elena este coordonatorul tehnic pentru certificarea GREEN HOMES in cadrul careia au fost certificate sau sunt in curs de certificare peste 6000 de locuinte.  

Este autor al mai multor articole si ghiduri pe tematica cladirilor verzi, economie circulara in cladiri, orase zero deseuri si energie curata; a conferentiat doi ani in cadrul programului "Urbanism Sustenabil", la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.
Elena este co-fondator Zero Waste Romania. Contributia sa la tranzitia Romaniei spre economie circulara include imbunatatirea legislatiei cadru deseuri prin adaugarea instrumentului „platesti-pentru-cat-arunci”, suport tehnic in elaborarea unor regulamente locale cu privire la reducerea poluarii pe santierele de constructii si in elaborarea unor sisteme inovatoare pentru gestionarea deseurilor. Studiile sale includ programe masterale interdisciplinare in sustenabilitate, inginerie si arhitectura.

ibuild si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Aplicatii de proiectare in constructii
Aplicatii de proiectare in constructii
Publicatie
Publicatie
Software, plotter
Software, plotter
Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Placa de constructie, produs semifinit, material de baza
Constructie prefabricata, container
Constructie prefabricata, container
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...