proidea.ro catalog online de informatii produse

VELUX lanseaza Premiile pentru Arhitecti, editia 2019 si premiaza mansardele scaldate in lumina naturala


2019. august 28.

VELUX premiaza arhitectii care au utilizat in proiectele lor, lumina naturala ca element principal de design


VELUX inseamna lumina naturala si ventilatie. Dar mai inseamna totodata si inovatie in domeniul ferestrelor de mansarda. Fiind un promotor al calitatii vietii sanatoase in spatiul de sub acoperis, VELUX isi doreste sa sustina proiectele inovative, care au un real impact asupra vietii oamenilor. Astfel s-a nascut ideea de a premia proiectele de arhitectura care pun focus pe lumina naturala prin intermediul solutiilor VELUX.

Premiile VELUX pentru Arhitecti se afla la a 5-a editie, avand in prezent anvergura internationala. Sunt invitati sa-si inscrie proiectele arhitecti din Romania, Bosnia si Herzegovina, Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Macedonia, Turcia si Albania. Proiectele prezentate, trebuie sa contina solutii VELUX: ferestre de mansarda si/sau tuneluri solare si/sau ferestre pentru acoperis terasa.

Cele 3 sectiuni sunt: “Locuinte familiale”, “Cladiri publice si rezidentiale” si “Renovare”, castigatorul fiecarei categorii fiind, premiat cu cate 500 de euro.
Marele premiu pus in joc este in valoare de 2500 euro, plus o invitatie la cea de-a 9-a editie a “Daylight Symposium”, ce va avea loc in 2021. VELUX Daylight Symposium este singura conferinta internationala care reuneste arhitecti, medici si cercetatori din intreaga lume, care dezbat pentru 2 zile impactul luminii naturale asupra cladirilor si al oamenilor.

Ca in fiecare an, juriul evenimentului va fi format din arhitecti de renume din fiecare tara participanta. Marele Premiu va fi castigat de proiectul cu cel mai mare scor, oricare este sectiunea la care a participat.
Sunt acceptate proiecte recente din 2018-2019, cu planuri, fatade, sectiuni si un scurt text descriptiv. De asemenea, pot fi inscrise si proiecte in proces de realizare, documentate foarte bine vizual prin poze reale, schite 3D sau alte informatii suplimentare.
Data limita pentru inscrierea proiectelor este 10 decembrie 2019.
Proiectele participante la editiile anterioare pot fi vizualizate aici.

Nu in ultimul rand, proiectul Casa Boeriu al arhitectului brasovean Stefan Vlad a fost premiat in cadrul editiei din 2018. Proiectul sau superb de restaurare a unei case valoroase a primit un premiu special din partea VELUX Romania.

Perioada de inscriere: iunie 2019 - 10 decembrie 2019, 23:59:59.
Inscrieri: https://bll.velux.com/en/registracia/
Jurizare: ianuarie 2020.
Anuntarea castigatorilor si festivitatea de premiere: februarie 2020, Belgrad, Serbia.

 

produse
Kit de control climatic VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE cu NETATMO este cea mai simpla metoda pentru a obtine un climat interior mai sanatos. Senzorii inteligenti masoara in permanenta temperatura, umiditatea si nivelurile de CO₂ din locuinta si inchid sau deschid ferestrele de mansarda, rulourile si roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA®, pentru a crea un climat interior mai sanatos. Senzorii inteligenti masoara in permanenta temperatura, umiditatea si nivelurile de CO2 si inchid sau deschid ferestrele de mansarda. Aplicatia VELUX ACTIVE actioneaza ferestrele de mansarda, rulourile si roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA® indiferent de locul in care va aflati, cu ajutorul smartphone-ului. Senzorul de climat interior VELUX ACTIVE poate fi instalat fara ajutor din partea unui specialist.

Firma
Sediu: RO-500152 Brasov, Brasov, str.Turnului nr.5 Coresi Business Park, cladirea T42, modul A3
Telefon: +40 26 840 2740
E-mail:
Web: www.velux.ro
Web: www.veluxshop.ro
Departamentul de Relatii Clienti
  +40 26 840 2740
   
   
   
Grupul VELUX a revolutionat conceptul de "fereastra de mansarda". Cei peste 75 de ani de experienta au consacrat Grupul VELUX ca fiind cel mai inovator brand de pe piata. Astazi, sunt recuoscuti pentru produsele de inalta calitate pe care le comercializeaza si pentru profesionalismul cu care isi trateaza clientii si partenerii de afaceri. Prin toate activitatile desfasurate promoveaza ideea de confort si siguranta pe termen lung, iar produsele lor inovatoare vin sa confirme acest lucru.
Denumiri marca: VELUX
Cuvinte cheie:  velux  premiu  premii  arhitect  arhitecti  2019  concurs  competitie  proiect  proiecte  produs  preoduse  fereastra  ferestre  mansarda  acoperis  terasa  tunel  tunele  lumina