STILL Innovation Day 2022: Solutii inteligente pentru intralogistica eficienta

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Tema principala a evenimentului din acest an va fi automatizarea in intralogistica

STILL Romania doreste sa puna bazele unei traditii pe plan local si organizeaza evenimentul Innovation Day la sediul sau din Bucuresti. Evenimentul este dedicat tuturor clientilor si colaboratorilor care doresc sa fie permanent informati despre noile tehnologii din domeniul intralogisticii sau doresc sa experimenteze echipamentele noastre si sa ne cunoasca echipa.

Astfel, va invitam sa experimentati cele mai recente inovatii in intralogistica, live, la sediul STILL Romania din Bucuresti! Veti putea obtine informatii despre:

  • Electrizant: Echipamentele electrice STILL RX 60, RX 20 si cel mai recent membru RXE
  • Roboti mobili autonomi: ACH - duc transportul orizontal de marfuri la un nou nivel
  • OPX iGo neo: Cele mai recente caracteristici pentru preluarea autonoma a comenzilor
  • Service si sisteme de management al flotei de echipamente
  • Inchiriere de echipamente noi si rulate
  • E-commerce. Partener: Kaercher.

Va asteptam:
Joi si Vineri, 13-14 octombrie, intre orele 10:00 si aproximativ 16:00, la STILL Romania (str. Virginia nr. 2, Dragomiresti Deal, Ilfov).

Va rugam sa ne confirmati participarea in formularul RSVP pana pe 30 septembrie. Click aici pentru confirmare.

Tema principala a evenimentului din acest an va fi automatizarea in intralogistica. Solutiile in acest domeniu devin din ce in ce mai populare, iar oferta noastra se extinde constant. In zonele special pregatite, participantii vor avea ocazia sa cunoasca produsele si sistemele care sustin procesele de transport.

STILL Innovation Day 2022: Solutii inteligente pentru intralogistica eficienta
STILL Innovation Day 2022: Solutii inteligente pentru intralogistica eficienta

Roboti mobili autonomi STILL ACH – sunt o solutie inovatoare pentru transportul orizontal automatizat de marfuri. Robotii pot transporta diferiti purtatori de sarcina pe platforma lor si pot fi combinati in mod flexibil cu diferite statii de depozitare si manipulare. In primul rand, ACH inscrie puncte datorita compactitatii si vitezei lor. La ridicarea si livrarea incarcaturilor, vehiculele mici, manevrabile necesita doar aproximativ jumatate din spatiu necesar altor echipamente.

Picking autonom – a doua generatie a STILL iGo neo introduce un nou standard in procesele de picking. Preparatorul de comenzi urmeaza operatorul si se opreste intotdeauna in pozitia optima de picking. Inteligenta artificiala ajusteaza intuitiv traseul si viteza de deplasare la sarcina transportata. Rezultatul este o crestere a eficientei muncii cu pana la 75%. Mentinand in acelasi timp cele mai inalte standarde de siguranta.

Seria electrica RX – in ciuda importantei tot mai mari a automatizarii, stivuitoarele cu furci si contragreutate raman unul dintre instrumentele de baza pentru transportul intern. Mai ales electrice. Va vom prezenta stivuitoarele bine-cunoscute si apreciate RX 20 si RX 60, precum si cel mai mic si mai nou reprezentant al seriei: RXE (succesorul RX 50). Se va pune un accent deosebit pe prezentarea tehnologiei Li-Ion.

E-commerce – descopera intreaga gama de produse STILL, accesorii si servicii disponibile online si in stoc. Magazinul online STILL se dezvolta si iti prezinta noul partener Kaercher ce iti pune la dispozitie o gama complementara de produse pentru curatenie si accesorii profesionale pentru depozitul tau.

Completeaza formularul de participare ce va fi disponibil in cadrul evenimentului si beneficiezi de un voucher de 5% discount pentru achizitii in magazinul online STILL.

Produse mentionate in articol
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t

Stivuitoarele electrice cu furca STILL de ultima generatie reprezinta cea mai buna varianta RX 20 dezvoltata de STILL si prezinta centrul de siguranta si comunicare pentru siguranta si performanta in materie de dezvoltare (STILL Easy Control): operatorul are posibilitatea de a activa functiile referitoare la performanta si primeste imediat toate informatiile privind siguranta. Datorita posibilitatii de inlocuire rapida si sigura a bateriei, precum si a capacitatii fara egal a bateriei Li-Ion din clasa sa, RX 20 poate fi utilizat fara intrerupere. Acceleratie dinamica, cu viteza maxima de 20 km/h, manevrabilitate precisa – cu aceste caracteristici cunoscute, RX 20 atinge cele mai bune performante de manevrabilitate in gama de sarcini de la 1,4 la 2 tone. Cand se pune problema de culoare inguste in aplicatii cu doua sau trei schimburi, RX 20 isi arata adevarata valoare. Aplicatiile includ depozitele de bauturi si magazinele de bricolaj, receptia si livrarea de bunuri in aplicatii de logistica sau aprovizionarea in domeniul prelucrarilor mecanice si al industriei auto. Dotat cu tehnologie Li-Ion, RX 20 Li-Ion este lider in materie de disponibilitate. Sunt suficiente doar 30 de minute de incarcare pentru cateva ore de utilizare. Stivuitorul electric cu furca se alimenteaza de la baterii Li-Ion care sunt potrivite pentru depozitare la rece. Cand este in functiune, un sistem electronic inteligent monitorizeaza fiecare baterie in timp real. Siguranta, performanta si disponibilitatea a consacrat RX 20 Li-Ion ca solutie fara egal in materie de deplasare a produselor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RXE 10-16C
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RXE 10-16C

Stivuitorul electric STILL RXE 10–16C este alegerea perfecta pentru manipularea a 1,0 pana la 1,6 tone in spatii inguste. Perfectiunea in spatii limitate: dimensiunile compacte ale stivuitorului si manevrabilitatea extrem de ridicata permit utilizarea in culoare inguste. Compact la exterior, confortabil la interior: spatiu de lucru ergonomic si bine structurat care asigura un mediu de lucru placut operatorului. Cu o viteza maxima de 12,5 km/h, face o multime de lucruri intr-un timp foarte scurt.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t

Sistemul de propulsie cu curent trifazat al RX 60, optimizat pentru consum redus de energie si emisie redusa de zgomot, actioneaza asupra rotilor frontale. Performantele de deplasare si dinamica extrem de ridicata chiar si pe teren accidentat sau la deplasarea in panta asigura o capacitate crescuta de transfer a marfurilor. Functia Boost a utilajului RX 60 reprezinta o particularitate utila, aceasta mobilizand, in caz de necesitate, cuplul motor maxim al motorului de propulsie, oferind astfel, de exemplu in cazul pragurilor sau la impingerea paletilor, o forta maxima de avans.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t

Franarea electrica la eliberarea pedalei de acceleratie, oprirea in rampa complet automatizata fara actionarea pedalei de frana, combinate cu frana de mana si de exploatare mecanice, garanteaza in orice moment utilizarea in conditii de siguranta. La RX 60 inlocuirea bateriei se face din lateral cu ajutorul unui transpalet manual, transpalet cu operare la mica inaltime, stivuitor cu furca sau al unei macarale. Pe langa o considerabila economie de timp, in comparatie cu un elevator obisnuit, acest concept reduce pericolul ranirilor prin strivire sau al deteriorarilor de orice natura, care pot aparea in cazul bateriilor oscilante, de mare greutate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stivuitor electric RX 60 6,0 - 8,0 t
 
Stivuitor electric RX 60 6,0 - 8,0 t

Gama de stivuitoare RX 60-60/-80 nu au emisii. Au performante inalte si sunt extrem de compacte si usor manevrabile. Modelul de top RX 60-80/900 poate ridica pana la opt tone pe culoare de lucru cu o latime de doar 4999mm la un centru de sarcina de 900mm. Aceste stivuitoare robuste sunt lipsite de emisii inauntru si afara si sunt un mijloc de transport eficient chiar in medii umede si cu praf. Controlul sensibil si viteza maxima de 17km/h ii asigura o rata crescuta de manipulare. Chiar la tranportul marfurilor sau in sectoare din fabrici, manipularea de sarcini grele sau incarcare rapida si descarcarea camioanelor, inalta performanta, sistemul hidraulic exact si bine conceputele elemente de ergonomie fac din cel mai puternic model RX-60 un asistent de depozit imbatabil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Roboti mobili autonomi STILL (AMR) ACH 06
 
Roboti mobili autonomi STILL (AMR) ACH

Sistemele autonome de roboti mobili (AMR), cum ar fi STILL ACH, sunt o solutie inovatoare pentru transportul orizontal automatizat de marfuri. Acestia pot transporta diferiti transportatori de incarcare pe platforma lor si pot fi conectati in mod flexibil la o varietate de statii de depozitare si transfer. Mai presus de toate, inteligentul ACH 06/10/15 impresioneaza prin compactitatea si viteza lor. La ridicarea si livrarea incarcaturilor, vehiculele mici si agile necesita doar aproximativ jumatate din spatiul necesar unui stivuitor manual - un avantaj nepretuit atunci cand spatiul este limitat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Selector STILL iGo neo CX 20
 
Selector STILL iGo neo CX 20

iGo neo CX 20 urmeaza pas cu pas operatorul responsabil cu comisionarea si se deplaseaza, in functie de dorinta acestuia, pana in fata primei pozitii sau a celei de-a doua pozitii de palet. Vehiculul lasa intotdeauna operatorul sa aiba initiativa si respecta in mod autonom acea distanta fata de raft – minim 50 cm – pe care o prescrie operatorul. Intrucat asistentul autonom preia sarcinile de condus si virat, operatorul se poate concentra in exclusivitate pe activitatea sa. Acest lucru mareste randamentul de comisionare si reduce erorile de selectare. Siguranta este garantata de senzorii de urmarire a miscarii, care stiu sa faca diferenta dintre operator, alte persoane si obstacole.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 3,5 - 5,0 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 3,5 - 5,0 t

Pentru sarcini individuale se recomanda un electrostivuitor individual. Din acest motiv sistemul de constructie casetata modulara a luat amploare: noul RX 60 cu o capacitate portanta maxima de 3,5 - 4,99 t. Este un utilaj optim din punct de vedere al rentabilitatii si capacitatii de transfer a marfurilor. Aceasta multumita noului concept de propulsie cu o dinamica mai mare, economicitate crescuta si rezerve de putere sensibil mai mari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Sistem automatizat de depozitare
Sistem automatizat de depozitare
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...