Oferta Academiei Tehnice Saint-Gobain in 2023, in contextul Legii 163/2022

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Oferta Academiei Tehnice Saint-Gobain in 2023, in contextul Legii 163/2022

Cursurile acreditate ANC, potrivite si necesare in contextul intrarii in vigoare, incepand din 25 august 2023 a Legii nr. 163/2016 privind calitatea in constructii, care la art. 9, lit. n prevede: “n) certificarea calificarii tehnico-profesionale a operatorilor economici care executa lucrari de constructii”.

Cursuri acreditate ANC oferite de Academia Tehnica Saint-Gobain

Saint-Gobain detine competenta unica la acest moment in randul producatorilor de materiale de constructii de a desfasura cursuri acreditate de Autoritatea Nationala de Calificari, conform legislatiei curente in vigoare (care s-a modificat in 2022).

O experienta de 9 ani in acest demers ii recomanda. Academia Tehnica Saint-Gobain a primit prima acreditare in 2014, iar pe baza rezultatelor pozitive obtinute de cursanti, a experientei dovedite de colectivul de traineri si a dotarilor adecvate, a primit re-acreditari ulterioare. In 2022 Academia Tehnica a fost re-acreditata prin autorizatia eliberata de ANC - Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania -  in baza legislatiei actualizate si acum ofera nu numai cursuri de initiere, ci si cursuri de calificare in meseria de Montator pereti si plafoane din gips-carton.

Prezentam detalii in atasamente despre cursurile acreditate ANC

  • Programul de initiere in calificare - in urma caruia se obtine o Diploma de absolvire emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (cu rol de diploma de studii), pentru 3 competente.
  • Programul de calificare - in urma caruia se obtine o Diploma de calificare emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (cu rol de diploma de studii si calificare in meseria de Montator pereti si plafoane din gips-carton), pentru toate cele 12 competente.

Oferta educationala a Academiei Tehnice Saint-Gobain este mai larga, cuprinzand si Cursuri de specializare SGCP, la care se ofera Diploma de participare emisa de Saint-Gobain Construction Products Srl, cu module de scurta durata cu prezenta fizica  -  in cazul elementelor practice, combinate cu teoria; sau module online digitale, in cazul cursurilor teoretice. 

Aceste cursuri acopera o arie mai larga, pe langa cursuri pentru lucrarile de constructii pe baza de gips-carton, pregatind cursantii pentru lucrari de finisare a peretilor, de placare cu gresie/faianta/piatra, de realizare a sistemelor de termoizolare, etc. – solutii realizate cu produse din portofoliul marcilor Rigips, ISOVER si Weber.

Detaliile pot fi discutate cu liderul Academiei Tehnice, pentru a avea o afinitate maxima cu tipul lucrarilor executate de partenerii firme de constructii in activitatea lor curenta.​

Produse mentionate in articol
Plafoane Casoprano® Rigips® RB, placi de gips-carton standard Sistemul Rimano de finisare la interior - pentru cladiri noi, aplicare mecanizata Stucco Construct Gips
 
Saint-Gobain Rigips
45 produse

Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.

45 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
weber G700 - grund de amorsaj pentru tencuieli decorative weber N15 - glet de egalizare weber mesh classic - plasa de armare webertec 828 DA - banda de etansare colt exterior
 
Saint-Gobain Weber
53 produse

Prezenta in 64 de tari, cu o retea extinsa de puncte de vanzare si peste 200 de unitati de productie, marca Weber ofera solutii inovatoare si servicii bazate pe imbinarea de succes a cunostintelor despre piata locala cu experienta internationala. Mereu aproape de clientii sai, Weber ofera produse sigure si solutii adaptate si inovatoare pentru piata de materiale de constructii.

53 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placi rigide hidrofobizate, din vata minerala bazaltica, ISOVER T-P Saltele din vata minerala de sticla ISOVER Super Profi Cochilii necaserate ISOVER din vata minerala bazaltica Sistem de termoizolatie ETICS ISOVER
 
Saint-Gobain ISOVER
61 produse

La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.

61 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Adeziv pentru termoizolatii
Adeziv pentru termoizolatii
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Mastic, banda, profil de etansare rosturi
Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Folie izolatoare, bariera de vapori, strat de difuzie vapori
Plasa de intarire pentru izolatie
Plasa de intarire pentru izolatie
Izolatie tehnica, invelis de protectie
Izolatie tehnica, invelis de protectie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...