Cursuri de formare profesionala - Academia Tehnica Saint-Gobain

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Organizate de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain sustine excelenta in executie.
Academia Tehnica Saint-Gobain, organizata de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover, are deja o experienta acumulata in derularea de cursuri pentru montatori, constructori, distribuitori, studenti, dar si alte grupuri interesate.


Academia Tehnica Saint-Gobain, cu centre de instruire autorizate la Bucuresti si Ploiesti, organizeaza cursuri de initiere (cu durata de 40 ore), acreditate de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton".

In urma examenului absolvit cu nota de trecere, fiecare participant primeste o diploma de absolvire acordata de Ministerul Muncii, Familei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, aceasta diploma avand regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice si practice, axate pe competentele din standardul ocupational pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, poate fi accesat in limita numarului de cursanti si a cursurilor programate in calendarul Academiei.

In cadrul cursurilor, se urmareste dezvoltarea diverselor competente pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton", dupa cum urmeaza:
 • Stabilirea procedeului de placare
 • Pregatirea operatiei de montare
 • Efectuarea lucrarilor de placare la pereti
 • Efectuarea lucrarilor de placare la plafoane
 • Finisarea rosturilor.
Cursurile sunt sustinute de diviziile Rigips si Isover, materialele folosite in practica fiind furnizate gratuit de acestea. Instructorii detin diploma de formator.

In prezent, cursurile sunt oferite in mod gratuit partenerilor nostri, Saint-Gobain suportand atat costurile aferente materialelor puse la dispozitie de cele doua divizii Rigips si Isover, cat si costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar si contravaloarea diplomelor (aprox. 1100 RON/participant).

Costurile aferente deplasarii la centrele de instruire si a cazarii pentru cursantii din alta localitate sunt suportate de catre acestia sau de catre angajatorul acestora, dupa caz.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la academiatehnica@saint-gobain.com sau la numerele de telefon 021.207.57.50 / 021.207.57.51.


De asemenea, Academia Tehnica Saint-Gobain are in programa educationala si module scurte de cateva ore (de exemplu - 2 ore, 4 ore, 8 ore etc.) pe diverse teme, pentru o audienta larga.

La finalizarea unui astfel de modul, cursantii primesc diplome de participare.

CURSURI SCURTE pentru reprezentantii de vanzari ai distribuitorilor, Project Managers, etc.
 • Curs - Pereti si placari din gips-carton - modul 8 ore
 • Curs - Plafoane false Rigips - modul 8 ore
 • Curs - Finisarea suprafetelor cu tencuieli si gleturi - modul 8 ore
 • Curs - Mansarde - modul 4 ore
 • Seminar - Acustica - modul 2 ore
 • Seminar - Rezistenta la foc - modul 2 ore
 • Seminar - Eficienta energetica - modul 2 ore
 • Seminar - Noutati (eg cladiri verzi, calitatea aerului, solutii inovatoare etc.) - modul 2 ore.
Aceste module pot fi sustinute in masura in care se confirma un numar minim de 10 participanti si sunt compatibile cu Calendarul Academiei.

Brosura Academia Tehnica Saint-Gobain.pdf
Autorizatia - Academia Tehnica Saint-Gobain - Montatori pereti si plafoane din gips carton.pdf


Pentru alte informatii legate de aceste cursuri luati legatura cu persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Isover Bussines Unit, Rigips Bussines Unit sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.

Produse mentionate in articol

Izolatii din vata minerala bazaltica ISOVER PLE, PLU Izolatii din vata minerala de sticla ISOVER LAM/ANB Membrane climatice inteligente ISOVER VARIO® KM Duplex Saltele din vata minerala de sticla ISOVER Super Profi
 
Saint-Gobain ISOVER
36 produse

La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.

36 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Placa de constructie
Placa de constructie
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Glet
Glet
Sistem de tencuiala
Sistem de tencuiala
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...