Cursuri de formare profesionala - Academia Tehnica Saint-Gobain

Organizate de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain sustine excelenta in executie.
Academia Tehnica Saint-Gobain, organizata de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover, are deja o experienta acumulata in derularea de cursuri pentru montatori, constructori, distribuitori, studenti, dar si alte grupuri interesate.

Galerie


Cursuri acreditate de ANC

Academia Tehnica Saint-Gobain, cu centre de instruire autorizate la Bucuresti si Ploiesti, organizeaza cursuri de initiere (cu durata de 40 ore), acreditate de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton".

In urma examenului absolvit cu nota de trecere, fiecare participant primeste o diploma de absolvire acordata de Ministerul Muncii, Familei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, aceasta diploma avand regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice si practice, axate pe competentele din standardul ocupational pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, poate fi accesat in limita numarului de cursanti si a cursurilor programate in calendarul Academiei.

In cadrul cursurilor, se urmareste dezvoltarea diverselor competente pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton", dupa cum urmeaza:
 • Stabilirea procedeului de placare
 • Pregatirea operatiei de montare
 • Efectuarea lucrarilor de placare la pereti
 • Efectuarea lucrarilor de placare la plafoane
 • Finisarea rosturilor.
Cursurile sunt sustinute de diviziile Rigips si Isover, materialele folosite in practica fiind furnizate gratuit de acestea. Instructorii detin diploma de formator.

In prezent, cursurile sunt oferite in mod gratuit partenerilor nostri, Saint-Gobain suportand atat costurile aferente materialelor puse la dispozitie de cele doua divizii Rigips si Isover, cat si costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar si contravaloarea diplomelor (aprox. 1100 RON/participant).

Costurile aferente deplasarii la centrele de instruire si a cazarii pentru cursantii din alta localitate sunt suportate de catre acestia sau de catre angajatorul acestora, dupa caz.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la academiatehnica@saint-gobain.com sau la numerele de telefon 021.207.57.50 / 021.207.57.51.

Cursuri diverse

De asemenea, Academia Tehnica Saint-Gobain are in programa educationala si module scurte de cateva ore (de exemplu - 2 ore, 4 ore, 8 ore etc.) pe diverse teme, pentru o audienta larga.

La finalizarea unui astfel de modul, cursantii primesc diplome de participare.
Galerie

CURSURI SCURTE pentru reprezentantii de vanzari ai distribuitorilor, Project Managers, etc.
 • Curs - Pereti si placari din gips-carton - modul 8 ore
 • Curs - Plafoane false Rigips - modul 8 ore
 • Curs - Finisarea suprafetelor cu tencuieli si gleturi - modul 8 ore
 • Curs - Mansarde - modul 4 ore
 • Seminar - Acustica - modul 2 ore
 • Seminar - Rezistenta la foc - modul 2 ore
 • Seminar - Eficienta energetica - modul 2 ore
 • Seminar - Noutati (eg cladiri verzi, calitatea aerului, solutii inovatoare etc.) - modul 2 ore.
Aceste module pot fi sustinute in masura in care se confirma un numar minim de 10 participanti si sunt compatibile cu Calendarul Academiei.

Brosura Academia Tehnica Saint-Gobain.pdf
Autorizatia - Academia Tehnica Saint-Gobain - Montatori pereti si plafoane din gips carton.pdf


Pentru alte informatii legate de aceste cursuri luati legatura cu persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Isover Bussines Unit, Rigips Bussines Unit sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.

Categorii

Placa de constructie
Placa de constructie
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Glet
Glet
Sistem de tencuiala
Sistem de tencuiala
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...