proidea.ro catalog online de informatii produse

Cursuri de formare profesionala - Academia Tehnica Saint-Gobain


2019. februarie 18.

Organizate de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover

Saint-Gobain sustine excelenta in executie.
Academia Tehnica Saint-Gobain, organizata de diviziile Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Isover, are deja o experienta acumulata in derularea de cursuri pentru montatori, constructori, distribuitori, studenti, dar si alte grupuri interesate.Cursuri acreditate de ANC

Academia Tehnica Saint-Gobain, cu centre de instruire autorizate la Bucuresti si Ploiesti, organizeaza cursuri de initiere (cu durata de 40 ore), acreditate de Autoritatea Nationala a Calificarilor (ANC) pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton".

In urma examenului absolvit cu nota de trecere, fiecare participant primeste o diploma de absolvire acordata de Ministerul Muncii, Familei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, aceasta diploma avand regimul actelor de studii.

Programul autorizat ANC, cu module teoretice si practice, axate pe competentele din standardul ocupational pentru ocupatia „Montator pereti si plafoane din gips-carton”, poate fi accesat in limita numarului de cursanti si a cursurilor programate in calendarul Academiei.

In cadrul cursurilor, se urmareste dezvoltarea diverselor competente pentru ocupatia "Montator pereti si plafoane din gips-carton", dupa cum urmeaza:
 • Stabilirea procedeului de placare
 • Pregatirea operatiei de montare
 • Efectuarea lucrarilor de placare la pereti
 • Efectuarea lucrarilor de placare la plafoane
 • Finisarea rosturilor.
Cursurile sunt sustinute de diviziile Rigips si Isover, materialele folosite in practica fiind furnizate gratuit de acestea. Instructorii detin diploma de formator.

In prezent, cursurile sunt oferite in mod gratuit partenerilor nostri, Saint-Gobain suportand atat costurile aferente materialelor puse la dispozitie de cele doua divizii Rigips si Isover, cat si costurile aferente trainerilor, comisiei de examinare, dar si contravaloarea diplomelor (aprox. 1100 RON/participant).

Costurile aferente deplasarii la centrele de instruire si a cazarii pentru cursantii din alta localitate sunt suportate de catre acestia sau de catre angajatorul acestora, dupa caz.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la academiatehnica@saint-gobain.com sau la numerele de telefon 021.207.57.50 / 021.207.57.51.

Cursuri diverse

De asemenea, Academia Tehnica Saint-Gobain are in programa educationala si module scurte de cateva ore (de exemplu - 2 ore, 4 ore, 8 ore etc.) pe diverse teme, pentru o audienta larga.

La finalizarea unui astfel de modul, cursantii primesc diplome de participare.

CURSURI SCURTE pentru reprezentantii de vanzari ai distribuitorilor, Project Managers, etc.
 • Curs - Pereti si placari din gips-carton - modul 8 ore
 • Curs - Plafoane false Rigips - modul 8 ore
 • Curs - Finisarea suprafetelor cu tencuieli si gleturi - modul 8 ore
 • Curs - Mansarde - modul 4 ore
 • Seminar - Acustica - modul 2 ore
 • Seminar - Rezistenta la foc - modul 2 ore
 • Seminar - Eficienta energetica - modul 2 ore
 • Seminar - Noutati (eg cladiri verzi, calitatea aerului, solutii inovatoare etc.) - modul 2 ore.
Aceste module pot fi sustinute in masura in care se confirma un numar minim de 10 participanti si sunt compatibile cu Calendarul Academiei.

Brosura Academia Tehnica Saint-Gobain.pdf
Autorizatia - Academia Tehnica Saint-Gobain - Montatori pereti si plafoane din gips carton.pdf


Pentru alte informatii legate de aceste cursuri luati legatura cu persoana de contact a firmei Saint-Gobain Construction Products Romania Srl - Isover Bussines Unit, Rigips Bussines Unit sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
Web: www.rigipstrophy.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  romania  construct  product  divizia  diviziile  rigips  isover  academie  academia  tehnica  curs  sursuri  profesionale  specializare  2019