proidea.ro catalog online de informatii produse

ROMHOTEL 2018 – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. aprilie 16.

19-21 aprilie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, pavilionul B1

Manifestarea expozitionala destinata industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc in perioada 19-21 aprilie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajunsa la a XXVI-a editie, ROMHOTEL reprezinta o platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti

La ROMHOTEL, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, cooking showuri organziate de chefi celebri din strainatate, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Incepand cu acest an, tematica ROMHOTEL a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor. Astfel, in cadrul expozitei se organizeaza noul Salon International de Gastronomie.

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Editia 2017 ROMHOTEL a beneficiat de prezenta a 83 de companii, care au expus pe o suprafata de 4.320 mp, iar partenerii expozitiei, alaturi de Romexpo, au organizat zilnic evenimente dedicate specialistilor din domeniu.

De ce ROMHOTEL?
  • 2 sali de conferinta dotate la standarde internationale
  • Modernitatea, flexibilitatea si conceptul unic al noilor spatii vor crea cadrul necesar unei mai bune relationari intre firmele expozante, asociatiile de profil si mass-media
  • 11.904 mp – spatiu de expunere la interior
  • Discount-urile, promotiile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin intermediul site-ului manifestarii si newslettere transmise la o baza de date de 9.600 de potentiali clienti
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio
  • Se vor organiza prezentari culinare, cursuri de specializare si concursuri pentru vizitatorii specialisti
  • Posibilitatea de a organiza propriul eveniment in parteneriat cu ROMEXPO.
Program de vizitare:
19-21 aprilie 2018 (joi-sambata): intre 10:00-18:00
22 aprilie 2018 (duminica): intre 10:00-16:00.

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Formulare de participare
Bilete online.


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ROMEXPO SA sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011465 Bucuresti, Bucuresti, b-dul Marasti nr. 65-67
Telefon: +40 21 207 7000
Fax: +40 21 207 7070
E-mail:
Web: www.romexpo.ro
   
   
   
   
   
ROMEXPO SA este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul clientilor sai. Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala.
Denumiri marca: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, BIFE, ROMHOTEL
Cuvinte cheie:  romexpo  romhotel2018  romhotel  expo  expozitie  targ  echipament  echipamente  mobilier  mobila  dotare  dotari  hotel  hotelier  hoteliere  centru  centrul  expozitional  romexpo  bucuresti  2018