proidea.ro catalog online de informatii produse

Guardian Glass furnizeaza o experienta multi-senzoriala si expozitie interactiva la Glasstec 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. septembrie 19.

Guardian Clarity™, sticla invizibila, este unul dintre produsele care vor incita vizitatorii

Prezenta Guardian Glass la Glasstec 2018 va consta intr-o expozitie interactiva, multi-senzoriala (Sala 10, standul A24), unde clientii vor putea experimenta foarte multe posibilitati de folosire a sticlei - nu doar pentru prezent, dar si pentru viitor. Glasstec, liderul mondial in evenimentele din industria sticlei, isi va deschide portile in Düsseldorf, Germania, intre 23 - 26 octombrie.

Posibilitatile pe care Guardian Glass le furnizeaza sunt reunite in design-ul standului - inele concentrice care dezvaluie posibilitatile curente si viitoare ale folosirii sticlei, in timp ce sunt prezentate intr-o forma care alterneaza simturile tactile, ale vazului, auzului, gustului si cele olfactive.

Incepand de la exterior, produsele Guardian de astazi - inclusiv sticla anti-reflexiva Guardian Clarity™, Guardian LamiGlass® Acoustic aplicat pe sticla cu continut redus de fier Guardian UltraClear™, si Guardian Dielectric Mirror - sunt folosite pentru a trezi simturile vazului si auzului.

Explorand in amanunt standul, vizitatorii pot descoperi unele dintre produsele interesante ale viitorului: noul SPS (Single Product Solution), de la Guardian, o platforma tehnologica ce permite un singur produs de sticla cu control solar pentru peliculele cu strat dublu sau triplu de argint, care are acelasi aspect atat in forma nesecurizabila, cat si securizabila; sau unitatea de vitraj (IGU) conceput cu cele mai noi lansari Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 75 si SN 63, care combina performanta imbunatatita, cu o culoare neutra si consistenta.

In final, ajungand in centrul expozitiei, o noua tehnologie dinamica a sticlei va ilustra viziunea Guardian despre viitorul sticlei, intr-o experienta multi-dimensionala. Scurta prezentare va furniza concluzia vizuala a calatoriei vizitatorilor pentru a explora si a vedea ce este posibil - See what's possible®.

"La Guardian Glass, noi nu ajutam doar la rezolvarea provocarilor actuale. Suntem pregatiti sa intampinam ziua de maine, viitorul apropiat si chiar mai mult, unde credem ca sticla va juca un rol si mai important in lume, ajutand la solutionarea noilor provocari ce vor aparea", explica Andrew Wilkins, manager marketing comunicare, la Guardian Glass Europa. "Standul nostru de la Glasstec 2018 a fost conceput pentru a exprima chiar acest lucru, in timp interactionam cu vizitatorii nostri, experimentand fizic posibilitatile sticlei noastre."

Pentru mai multe informatii despre prezenta Guardian Glass la Glasstec 2018, de-a lungul show-ului, sau pentru stabilirea unei intalniri cu un expert Guardian Glass, pe parcursul evenimentului, va rugam sa vizitati www.guardianglasstec.com.

Guardian Clarity™ la Land of the Lions, ZSL London Zoo

Guardian Clarity™, sticla invizibila, este unul dintre produsele care vor incita vizitatorii la Glasstec 2018. Poza: Guardian Clarity™ la Land of the Lions, ZSL London Zoo, ©Romag.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre Glasstec 2018, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Guardian, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Guardian, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: L-8070 , Bertrange, 19, rue du Puits Romain
E-mail:
Web: www.guardian-possibilities.com
Web: www.guardianglass.com
Sorin Ciurescu
Territorial Sales Leader South East Europe +40 72 878 6277
Doru Capalnas
Architectural Sales Manager +40 72 991 3391
Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla peliculizata si produse fabricate din sticla. In cele 25 de fabrici de sticla float din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®.
Denumiri marca: Guardian, ClimaGuard, SunGuard, Clarity
Cuvinte cheie:  guardian  glass  glasstec  2018  octombrie  clarity  lamiglass  acoustic  ultraclear  dielectric  mirror  sps  sunguard  superneutral  zsl  london  zoo