proidea.ro catalog online de informatii produse

International Electric & Automation Show 2019 - IEAS implineste 15 ani


2019. aprilie 08.

16 - 19 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului din Bucuresti

Spre website-ul evenimentului

Cel mai important eveniment din Romania, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari, IEAS 2019, implineste anul acesta 15 ani!
Cea de a XV-a editie a Expozitiei Internationale de Echipamente Electrice si Automatizari va avea loc, ca in fiecare an, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in perioada 16 - 19 septembrie 2019 si va reuni jucatori importanti atat din Romania cat si din Europa, din tari precum Polonia, Austria, Germania, Ungaria, Bulgaria sau Olanda.

In cadrul IEAS 2019 vor fi prezentate cele mai noi produse si tehnologii din domeniul echipamentelor electrice, automatizarilor, aplicatiilor pentru SMART CITY, IoT sau solutii software. Pe langa expozitie, vizitatorii vor avea parte de experiente interesante si utile prin participarea la o serie de conferinte si workshop-uri tematice sustinute de companii sau diferite asociatii profesionale. Va continua concursul "Premiile Studentesti pentru Inovare Tehnica", aflat deja la cea de-a treia editie.

Suntem convinsi ca vom reusi sa conturam un eveniment de referinta pentru industrie, iar IEAS va ramane un reper pentru piata de profil din Romania.

Expozanti sau vizitatori, va asteptam alaturi de noi la editia aniversara de 15 ani a International Electric & Automation Show! Va vom tine la curent in continuare cu noutatile pe care vi le pregatim.

Programul este disponibil aici
Informatii si inscrieri aici.

Cifrele editiei cu numarul 14 a evenimentului de echipamente electrice si automatizari de la Palatul Parlamentul si din Bucuresti:
  • 3 zile de intalniri, matchmaking, sesiuni de new business si top management networking
  • +95 de companii din industria automatizarilor, echipamentelor electrice, energiei si a industriilor interconectate
  • 20 de parteneri de promovare din media de specialitate si presa de business
  • 3600 mp de spatiu expozitional
  • +2000 de vizitatori.
Formular de adeziune si contract IEAS 2019
Registration and contract IEAS 2019.ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei DK EXPO Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-011753 , Bucuresti, str. Argentina, nr. 37, sector 1
Punct de lucru: RO-011922 , Bucuresti, str. Slt. Virgil Stoianovici, nr. 4, sector 1
Telefon: +40 21 231 9184
Telefon: +40 21 231 9439
E-mail:
Web: www.dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro
   
   
   
   
   
   
   
DK EXPO este o societate cu capital romanesc, integral privat, infiintata in anul 2000, ce are ca domeniu de activitate organizarea de targuri si expozitii cu tematica specializata, dar si cu tematica adresata publicului larg.
Denumiri marca: DK EXPO, IEAS
Cuvinte cheie:  dkexpo  dk  expo  romania  ieas  2019  international  electric  automation  show  automatizare  automatizari  electricitate  electrician  electricieni  automatizarea  cladire  claditi  electrici  electrice