#NOVEMBarh 2019, editia a III-a

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

23 noiembrie 2019 la Magic Place Events, Bucuresti

Au trecut deja aproape 3 ani de cand a luat nastere primul hackaton al arhitectilor: #NOVEMBarh

2017 "Provocarile arhitectului" 25 noiembrie
2018 "Arhitect demn" 24 noiembrie

Urmeaza peste cateva saptamani:
2019 "Valoare sau pret" 23 noiembrie – Bucuresti, Magic Place Events

Si indraznim sa ne gandim la viitor:
2020 " Nivelul urmator " 21 noiembrie, un proiect sincron despre care vom dezvalui mai multe anul viitor.

Novembarh 2018
#NOVEMBarh 2019, editia a III-a

Spre website-ul #Better
Spre website-ul NOVEMBarh

#NOVEMBarh – primul hackathon al arhitectilor – Inscrieri la editia 2019

Editia III – VALOARE sau PRET
+16 ore dedicate de 300 de arhitecti si invitati
1 concept de eveniment de tip hackathon
Primul hackathon al arhitectilor in Romania
1 incubator de idei generate de arhitecti si parteneri
La START initiative concrete pentru siguranta si confort in mediul construit
2 antrenori din mediul de business sprijina evenimentul
30 de subiecte de actualitate
30 de echipe cred in puterea resurselor puse in comun
300 de profesionisti care pot influenta calitatea in constructii
4800 de ore de expertiza intr-o singura zi
23 noiembrie 2019, sambata, de la 8:00 la 24:00, la Bucuresti
la Magic Place Events

Asa a inceput #NOVEMBarh si e minunat ca il ducem mai departe impreuna:

La 100 de ani de la formarea Romaniei moderne credem ca avem nevoie sa generam initiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concreta. Avem nevoie de profesionisti implicati, avem nevoie de cetateni implicati, avem nevoie de comunitati si evenimente interactive, care ii aduc impreuna pe oameni in demersuri concrete.

#NOVEMBarh este o declaratie de responsabilitate sociala creata de o comunitate proactiva de arhitecti si sustinuta de parteneri vizionari si de profesionisti implicati.

Arhitectii aduc experiente diverse de lucru, reuniti in 30 de echipe. Inscrie-te si tu acum!

Editia a III-a
#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitectilor, care a debutat in 2017 si care a devenit un obicei anual, intr-o sambata la final de noiembrie. La a treia editie, #NOVEMBarh este un incubator dinamic de idei si initiative concrete al comunitatii arhitectilor. Participantii vin din toata Romania, dar si de la Londra, Dubai, Zurich sau Chisinau. Reuniti in echipe, in jurul unei teme concrete, arhitectii si prietenii lor specialisti in alte domenii pun in comun experienta de lucru provenind din medii diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administratie publica, mediul corporate, mediul universitar, asociatii profesionale si ONG.

Profesionistii din domenii conexe fac echipa cu arhitectii. Alatura-te si tu!

E fantastic cum am ajuns deja la editia a treia. Asadar editia #NOVEMBarh 2017, "Provocarile arhitectului", a avut ca rezultat concret coagularea unei comunitati profesionale extinsa dincolo de domeniul arhitecturii. Editia a doua #NOVEMBarh 2018 "Arhitect demn" a consolidat si a crescut evenimentul cu teme tot mai concrete care au inceput deja sa capete contur. in directa legatura cu starea actuala a cladirilor si a spatiului construit, #NOVEMBarh trateaza problemele curente ale arhitectilor din Romania printr-o abordare multidisciplinara. Comunitatea pornita din initiativa spontana lansata in 2017 in grupul de FB Arhitecti Romani, cu peste 4.000 de membrii (in august 2019 deja peste 4800), sustine invitatia de a adera in comunitate si de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe – ingineri, avocati, antreprenori, finantisti, asiguratori, psihologi, consultanti de marketing si comunicare, medici, antropologi si nu numai. #NOVEMBarh aduce alaturi ca parteneri ai comunitatii si asociatiile profesionale care activeaza in domeniul arhitecturii si constructiilor.

Reprezentantii companiilor partener se alatura in echipe:
#NOVEMBarh aduce nou in Romania un format de eveniment in care reprezentantii companiilor partener se implica direct in echipele de arhitecti cu expertiza lor profesionala, avand astfel parte de o experienta de networking cat se poate de naturala si de normala. In 2019, avem deja parteneri care isi declara sustinerea post-eveniment a temelor care trebuie sa devina proiecte de business si sa produca efecte benefice in societate.

#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activa a fiecarui participant in parte, cu roluri bine definite si responsabile. #NOVEMBarh creaza contextul de conectare. Este maratonul de networking si co-creare de solutii al arhitectilor si faciliteaza dezvoltarea ideilor de catre arhitecti, reuniti in echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanti ai companiilor si ai asociatilor profesionale partener.

Fiecare editie #NOVEMBarh este pentru arhitecti si un moment de evaluare, la final de an profesional. Complementar, inceputul de an urmator accentueaza deschiderea interdisciplinara. Avand ca partener Construct Expo, summmitului profesionistilor in constructii #reCONSTRUIM va sustine dezvoltarea initiativelor, cu multi alti specialisti din intreg domeniul constructiilor si nu numai, in 9-12 aprilie 2020. Aducem profesionistii impreuna, construim responsabil #reCONSTRUIM.

Catre autoritati si factori de decizie, #NOVEMBarh lanseaza invitatia deschisa de participare:

#NOVEMBarh 2019 se va incheia cu sustinerea publica a initiativelor si proiectelor de actiune, de fiecare dintre cele 30 de echipe. De la ora 20:00 pe 23 noiembrie, publicul invitat special sa participe la sutineri va fi format din reprezentanti ai autoritatilor, universitatilor, mediului de business, asociatiilor profesionale, partenerilor.

Echipele se formeaza acum. Locurile sunt limitate.
Adera la grupul comunitatii #NOVEMBarh pentru formarea echipelor si informatii in timp real.

Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Olariu Cristina, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Catalin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, designer comunitati, consultant Madalina Neagu.

Urmareste LIVE evenimentul

ibuild.info si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Constructie prefabricata, container
Constructie prefabricata, container
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Ascensor, scara rulanta
Ascensor, scara rulanta
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...