Consens 2016, eveniment din cadrul Studentiada, noutati din domeniul constructiilor

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

22-24 Noiembrie 2016, Facultatea de Constructii, Cluj-Napoca

Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj Napoca in colaborare cu Uniunea Nationala a Studentilor din Romania organizeaza evenimentul Consens, eveniment din cadrul "Studentiada".

Are ca scop aducerea atat in fata studentilor, cat si in fata cadrelor didactice ultimele noutati din domeniul constructiilor. De asemenea, prin Consens, ASCUT doreste sa creeze un mediu propice de socializare care sa aduca numai beneficii, atat studentilor, profesorilor, cat si firmelor participante, urmarind astfel sa elimine orice discrepanta sau bariera existenta in relatia de comunicare dintre acestia. Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe constructii si domeniile aferente lui, studentii au ocazia de a intra in dialog direct cu reprezentantii acestor companii, acestia din urma avand posibilitatea de a face o selectie a celor mai buni si pasionati studenti, pentru ca, pe viitor, sa se alature echipei de profesionalisti din cadrul firmei pe care o reprezinta.

Printre firmele partenere care vor fi prezente se numara: Cemacon, Nemetschek Romania Sales & Support Srl, Viarom, HASIT, TAA Groupe.

Prezentarile vor avea loc in cadrul Facultatii de Constructii, in data de 22-24 noiembrie pe strada George Baritiu nr.25, Amfiteatrul Tertea.ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact al ASCUT - Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
Categorii
Utilaj de compactare, constructie drumuri
Utilaj de compactare, constructie drumuri
Aplicatii de proiectare in constructii
Aplicatii de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Izolatie pentru drumuri si poduri, geomembrana
Izolatie pentru drumuri si poduri, geomembrana
Element de constructie pentru drumuri si poduri
Element de constructie pentru drumuri si poduri
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...