proidea.ro catalog online de informatii produse

Incep inscrierile la cursurile CAD/BIM 2019


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. decembrie 04.

Cursuri BIM/CAD specializate pe ramuri din industria constructiilor

Incep inscrierile la cursurile CAD/BIM 2019

ALLBIM NET va invita sa va perfectionati prin cursurile BIM/CAD specializate pe ramuri din industria constructiilor, ce se vor desfasura in principalele orase din tara. Cursurile vor avea loc la inceputul anului 2019, dupa formarea grupelor pe baza informatiilor transmise prin acest formular.

Aceste cursuri au loc in mod curent in orasele cu centre universitare cu profil arhitectura/inginerie.

In cazul in care doriti sa urmati cursurile intr-un alt oras, vom urmari inscrierile pentru identificarea altor persoane ce l-au ales si va vom contacta pentru propunerea unei date la care instructorii nostri le pot sustine in locatia preferata de dumneavoastra.

Formular inscriere cursuri


Pentru alte informatii legate de aceste cursuri luati legatura cu persoana de contact a firmei ALLBIM NET Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-021362 , Bucuresti, str. Iancu Capitanu, nr.27, sect.2
Telefon: +40 21 253 2580
Fax: +40 21 253 2581
E-mail:
Web: www.allbim.net/home/ro
Web: www.lumion.ro
Laura Niculescu
consultant +40 21 253 2580
Roberto Iosupescu
consultant  
   
   
www.cursuri-bim.ro
ALLBIM NET Srl si-a inceput activitatea in anul 1992 si a furnizat pana in prezent licente unui numar de peste 1000 de firme de proiectare din Romania. Echipa de specialisti, cu experienta in furnizarea solutiilor integrate BIM, sustine toti pasii pentru implementarea fluxului de lucru BIM in compania clientului. Domenii in care activeaza: arhitectura, inginerie civila, urbanism, peisagistica, restaurari, design interior, poduri, drumuri, geodezie, instalatii, certificare energetica.
Denumiri marca: Nemetschek, Allplan
Cuvinte cheie:  incep  incepe  inscriere  inscrieri  curs  cursuri  cursurile  allplan  alplan  allbim  albim  cad  bim  net  2019