Etanco Romania Srl Sisteme de fixare Etanco pentru fatade ventilate

Profile, suporti si console pentru fatade ventilate.

Produse din aceasta familie

Profil aluminiu Etanco T cu rost deschis
 
Profil aluminiu Etanco T cu rost deschis

Aceste profile sunt concepute pentru fixarea panourilor de tip (HPL, fibrociment si panouri compozite) cu elemente de fixare autoforante Etanco. Exista doua varietati in functie daca este pe o zona intermediara sau de capat. Rostul retras nu reflecta lumina soarelui, lasand interstitiul intre panouri intunecat. Moment de inertie ridicat (dimensiuni generale: 90 mm (adancime) x 110 mm (latime fata expusa). Conform cu specificatiile tehnice SCTB 3194. Din aluminiu 6063 T33 in conformitate cu standardul NF EN 1999. Lungime de 3 sau 6 metri liniari. Profilul jumatate T este proiectat pentru capete (marginea cladirii, marginea geamului etc.).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de consola Etanco pentru fixare fatada la colt
 
Sistem de consola Etanco pentru fixare fatada la colt

Fixarea structurii de colt de la 100 mm pana la 240 mm (distanta la gol) pentru placare. Gama completa care se poate adapta la toate tipurile de structuri din aluminiu (fixe si dilatabile), pentru izolatie de la 80 la 220 mm. Sustinere ridicata de sarcini pentru fixare de placari grele. Disponibil in otel minim S220 Z450. Potrivit pentru zone seismice in conformitate cu Eurocodul si standardul francez NF EN1988.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Consola Etanco ISOLALU+ pentru suport fatada ventilata
 
Consola Etanco ISOLALU+ pentru suport fatada ventilata

Consola pentru suport fatada ventilata cu agrement antiseismic. Structurile in consola ISOLALU+ din aluminiu 6063 T66 asambleaza profilele verticale din aluminiu pe peretele de sprijin pentru toate tipurile de cladiri, noi sau in curs de renovare. Ideale pentru montarea de panouri mai grele de 12 kg, placi ceramice, sindrila de bitum si teracota, piatra, etc. Caracteristici imbunatatite de rezistenta reduc numarul de elemente pe m2 si reduc timpul de montare. Clipsurile interne permit pre-pozitionarea profilurilor. Compatibile cu profile omega sau tubulare fara taierea pieselor. Suport in consola cu punct fix si punct dilatabil.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...