proidea.ro catalog online de informatii produse

Fitinguri Viega Sanpress Inox


2018. mai 02.

Un sistem din inox pentru instalatii de apa potabila de cea mai inalta calitate

Un sistem fiabil din materiale de inalta calitate. Materialele de conducta W 1.4521 si W 1.4401 sunt combinate la Sanpress Inox cu racorduri prin presare din inox. Astfel, rezulta un sistem care indeplineste cele mai exigente conditii in instalatiile de apa potabila.

Avantaje:
  • utilizabil pentru toate apele potabile
  • fara exceptie, cea mai inalta calitate a materialului datorita combinatiei racordurilor din inox cu tevile din inox din 1.4521 si 1.4401
  • disponibil in dimensiunile de la 15 pana la 108 mm
  • toate racordurile dispun de SC-Contur
  • garnitura de etansare EPDM de inalta calitate, cu durata mare de functionare.
Domenii de utilizare
Indiferent cat de ridicate sunt cerintele de mentinere a stabilitatii calitatii apei potabile, Sanpress Inox indeplineste orice directiva, indiferent cat de severa. Astfel, este foarte indicat nu numai pentru instalatiile de apa potabila, ci si pentru instalatii industriale de apa de racire si de procesare.

Material
Sanpress Inox este format fara exceptie din otel inox aliat de inalta calitate. Imbinarile prin presare de inox sunt echipate cu o garnitura de etansare EPDM cu o durata de viata functionala extrem de lunga. Tevile de inox adecvate 1.4521 si 1.4401 sunt ireprosabile igienic si conving prin rentabilitatea ridicata.

Dimensiuni
Sistemul de inox este disponibil in dimensiunile de la 15 pana la 108 mm si ofera o solutie adecvata pentru fiecare domeniu de aplicatii prin nenumaratele curbe, sarituri, coturi, mufe, imbinari filetate (racorduri olandeze) si armaturi.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre fitingurile Viega Sanpress Inox, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viega EMEAPA GmbH & Co. KG, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: DE-57439 , Attendorn, Viega Platz 1
Web: www.viega.com
Web: www.viega.ro
Bogdan Dumitru
consultant vanzari +40 75 126 0451
   
Viega este una dintre firmele din domeniul tehnicii de scurgere a apei. In cadrul dialogului de parteneriat cu expertii din domeniul practicii, dezvolta continuu solutii inovatoare in domeniul tehnicii de scurgere a apei.
Denumiri marca: Viega
Cuvinte cheie:  viega  romania  sanpress  san  press  pres  inox  fiting  fitinguri  filetat  filetate  curba  curbe  mufa  mufe  teu  teuri  otel  inox  racord  racorduri  apa  potabila  incalzire  dimensiune  dimensiuni  15-108mm  a  c  m