Solutia VELUX pentru iesire pe acoperis - model functional cu 5 ani garantie

Fiecare acoperis are nevoie de o iesire

Acoperisul casei este un element vital care te protejeaza de intemperii, dar pe care ai nevoie sa-l protejezi la randul tau pentru o durata de viata cat mai indelungata. Fie ca este intr-o apa, in doua sau in patru ape, este esential sa poti avea acces pe acoperis.
O iesire pe acoperis potrivita podurilor nelocuite si neizolate este perfecta pentru accesul la nevoie al cosarilor, constructorilor sau al altor mesteri. Ai nevoie de un model practic si care sa nu necesite masuri de intretinere suplimentara, care sa aiba o deschidere laterala suficient de mare ca dimensiune pentru a permite accesul.

De ce este necesara o iesire pentru fiecare pod?
Accesul pe acoperis prin podul casei te vor ajuta sa iluminezi si sa ventilezi spatiul din pod, iar astfel lucrurile depozitate in pod se vor pastra intr-o stare mai buna. Vei avea acces mai usor la cosul de fum, dar si la accesoriile de acoperis (jgheaburi, burlane). Avand acces la curatarea frunzelor, zapezii sau ghetii de pe acoperis, vei putea asigura o buna mentenanta a acestuia.

De exemplu, iesirea pe acoperis de la VELUX are dimensiunea de 46x 61 cm, deschiderea fiind de 41 x 55 cm, suficienta pentru acces. Aceasta iesire poate fi montata pe acoperisuri cu pante cuprinse intre 20 si 65 de grade, iar materialul din care este fabricata, poliuretan de culoare neagra, este rezistent in orice conditii climaterice. Este un model de acces pe acoperis care are integrata o rama de etansare, ceea ce presupune un montaj usor al acesteia. Manerul este situat pe partea stanga, insa poate fi mutat pe partea dreapta, fapt care se poate decide in momentul montajului.
Iesirea pe acoperis de la VELUX (modelul are codul GVK) este prevazuta cu geam izolator, iar fereastra poate fi fixata in trei pozitii pentru ventilatie.
Un alt avantaj este blocatorul patentat care previne deschiderea sa accidentala si lovirea acoperisului.
Modelul VELUX GVK beneficiaza de 5 ani garantie si poate fi achizitionat doar prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din tara. Pentru mai multe informatii sau oferta de pret, trimite o solicitare de pe VELUX.ro/contact.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre iesirile pe acoperis VELUX GVK, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VeELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
GVK 0000 - Iesire pe acoperis pentru poduri nelocuite
 
GVK 0000 - Iesire pe acoperis pentru poduri nelocuite

GVK ofera constructorilor si cosarilor acces usor pe acoperis. Este practic si nu necesita intretinere speciala. Modelul GVK este fabricat din poliuretan negru si este echipat cu rama de etansare si un blocator care previne inchiderea accidentala a ferestrei. Se poate monta cu deschidere pe dreapta sau pe stanga.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...