Izolatia Ursa Glasswool are acum ambalaje noi

Le recunosti dintr-o privire!

Va anuntam ca Ursa si-a innoit ambalajele produselor din gama Ursa Glasswool. Acum rolele din vata de sticla Ursa se prezinta in trei noi culori.

Produsele sunt impartite in 3 grupe de performanta, pe baza conductivitatii termice lambda. Le puteti recunoaste dintr-o privire.
Ambalajele placilor Ursa Glasswool raman neschimbate.
  • Ursa DF 44
  • Ursa Elf
  • Ursa SF 39
  • Ursa TWF Fono
  • Ursa TWF 1
  • Ursa DF 39
  • Ursa DF 42
  • Ursa SF 32
  • Ursa SF 34
  • Ursa SF 38

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre vata minerala de sticla Ursa Glasswool, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ursa Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Vata minerala de sticla, URSA GOLD SF 32 h/Vk, produs premium Vata minerala de sticla URSA Plus Ab Vata minerala de sticla URSA DF Acoustic Vata minerala de sticla URSA TWF Fono Gemini

Vata minerala de sticla URSA Glasswool

Marca ce reuneste produse din vata minerala destinate izolarii termice si fonice a acoperisurilor inclinate, a peretilor de compartimentare si a peretilor exteriori. Produsele sunt disponibile sub forma de role sau placi. Toate produsele URSA Glasswool sunt incombustibile, fiind clasificate A1 conform normelor Euroclass pentru articole necaserate.