STILL Motostivuitoare Srl isi schimba denumirea firesc in STILL Material Handling Romania Srl

Noul nume reflecta perfect varietatea de solutii personalizate de intralogistica pe care compania le ofera

Noul nume reflecta perfect varietatea de solutii personalizate de intralogistica pe care compania le ofera inca din 1920 in toata lumea si din anul 2008 in Romania, prin organizatia sa directa.
In contextul unei economii dinamice, cu o crestere puternica in segmentele de retail, logistica si productie, solutiile inteligente de intralogistica au devenit o necesitate. Ca toate marile companii industriale, care trec printr-o a patra revolutie industriala, STILL se aliniaza noii revolutii industriale 4.0, care se refera in principal la digitalizarea unor activitati importante in cadrul propriului nivel vertical al valorii dar si in relatia cu partenerii la nivel orizontal din procesul de aprovizionare.

Aditional, STILL isi imbunatateste portofoliul de produse introducand functionalitati digitale si servicii de date inovatoare. In martie 2016 STILL a lansat la targul de Logistica CEMAT, unicul echipament pe piata complet autonom: Igo Neo, utilizand tehnicile automatizarii si roboticii.

STILL continua investitia care vizeaza dezvoltarea de tehnologii digitale precum senzori sau dispozitive de conectare, software si aplicatii precum sisteme de prelucrare.Resursa umana deasemenea este supusa unui proces de formare si transformare corespunzator. De asemenea, calitatea este obiectivul principal pentru a creste increderea clientilor in produsele si serviciile STILL si pentru a le oferi in continuare cele mai ingenioase si simple solutii la costuri care reflecta calitatea premium. Oferim partenerilor nostri rezultatele cercetarilor realizate de-a lungul zecilor de ani, adaugam valoare proceselor si proiectelor partenerilor nostri.

Compania STLL pastreaza valorile si principiile care i-au consacrat pozitia in piata si iau adus aprecierea partenerilor si continua traditia calitatii si procesul de imbunatatire a produselor si serviciilor oferite in piata de profil. Noul nume, STILL Material Handling Romania Srl, reflecta intreaga varietate de produse si servicii din portofoliul STILL in care investim continuu: inovatie, entuziasm, resurse.

Suntem nr. 1 in piata din Romania in ceea ce priveste cota de piata, calitatea si satisfactia oferite partenerilor nostri aspecte care atrag dupa ele cresteri ale cifrei de afaceri in mod constant.

STILL furnizeaza solutii de intralogistica personalizate in toata lumea si implementeaza programe de gestionare inteligenta a motostivuitoarelor, programe informatice si servicii aferente. Compania fondata in anul 1920 de catre Hans Still cu creativitate, spirit antreprenorial si dorinta de a furniza servicii de calitate s-a dezvoltat rapid, devenind o marca puternica si prestigioasa la nivel mondial. Astazi, peste 8.000 de angajati calificati in departamentele de cercetare si dezvoltare, productie, vanzari si servicii sunt implicati in satisfacerea cerintelor clientilor Still din toata lumea. Cheia succesului companiei este gama sa de produse performante, de la gamele complete dedicate anumitor sectoare industriale pentru companii mari si mici la programe logistice computerizate pentru eficientizarea activitatii de depozitare si gestionarea materialelor. STILL poate fi vizitat si pe Internet, la pagina www.still.ro.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele STILL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RC 40 1,6 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 1,6 - 2,0 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 2,0 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t
 
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz
6 produse

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selectoare orizontale STILL OPX Stivuitoare STILL pentru deservire depozit FM-X Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12 Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H
 
Tehnica de depozitare STILL
33 produse

Transport, stivuire, selectare de mai mare calitate: cu utilajele pentru tehnica de depozit de la STILL se pot pune multe lucruri in miscare - fie ca sunt utilizate la coridoare inguste sau de incarcare/descarcare autocamioane sau rampe. De la transpaleti cu operare la mica inaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare inaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pana la stivuitoare pentru rafturi la mare inaltime.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 50 1,0 - 1,6 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca
6 produse

Stivuitoarele electrice de la STILL sunt numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice STILL sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore. In plus stivuitoarele electrice STILL ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul utilajelor RX 20, RX 60 si RX 50, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 20/LTX-T 04 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 70 / LTX-T 08 Utilaje de transport si remorcare STILL R07
 
Utilaje de transport si remorcare STILL
7 produse

Utilajele STILL electrice de transport si remorcare, rapide si puternice, au o capacitate de utilizare extrem de flexibila. Utilejele STILL sunt ideale pentru transportul uzinal, pentru distante medii si lungi - cu si fara remorca. Un exemplu tipic de utilizare ar fi transportul materialelor intre halele de depozitare si cele de productie (de ex. in industria constructoare de masini, pe aeroporturi, cai ferate sau servicii postale).

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...