STILL Plus este perfect pentru proiectul Dumneavoastra deoarece ofera protectie impotriva riscurilor

Cu STILL nu veti avea surprize financiare neplacute de la evenimente neobisnuite

Diminuarea riscurilor de orice fel in logistica a devenit o tema de casa pentru fiecare companie. STILL intelege necesitatea actuala de a fi protejat impotriva costurilor neasteptate si nebugetate, a situatiilor care pot interveni intamplator cu stivuitoarele. Pentru acestea, am creat produsul premium: STILL Plus.

Daca va doriti: siguranta costurilor cu reparatiile utilajelor, eliminarea riscurilor cu defectiunile utilajelor, activitate relaxata, operatori eficienti, previzionare a costurilor, atunci, STILL Plus este perfect pentru proiectul Dumneavoastra!

STILL Plus este perfect pentru proiectul Dumneavoastra deoarece ofera protectie impotriva riscurilor
STILL Plus este perfect pentru proiectul Dumneavoastra deoarece ofera protectie impotriva riscurilor


Lucrurile se intampla adesea in mod neasteptat. De exemplu, un stivuitor poate rapid sa functioneze neconform din cauza unui accident si Dumneavoastra sunteti cel care se confrunta cu costurile de reparatie neprevazute - dar nu si cu STILL Plus. Ca parte a acestei garantii, STILL va ofera o optiune suplimentara de acoperire impotriva costurilor generate din cauza unei erori umane sau defectiuni tehnice, de incendiu pentru stivuitoare, fulgere sau furtuna: produsul STILL Plus. Acesta nu are doar rolul de a va garanta reparatii rapide si profesionale ale stivuitoarelor, dar STILL preia toate costurile de remediere rezultate pentru Dumneavoastra.

Cu STILL nu veti avea surprize financiare de la evenimente neobisnuite. STILL Plus - cum ar fi asigurarea completa a autovehiculelor - ofera protectie impotriva riscurilor care pot fi impartite in 3 grupe:
  • Neglijenta
  • Riscurile tehnice
  • Situatiile neasteptate.
In detaliu, STILL Plus ofera protectie, printre altele, impotriva:
  • accidentelor
  • erorilor de functionare
  • lipsei de apa, ulei sau lubrifiant, scurtcircuit, curent in exces sau tensiune in exces
  • defectarii echipamentelor de siguranta
  • focului (cauza interioara), fulgerelor, exploziei si furtunii.
Se aplica Termenii si Conditiile Generale ale STILL Plus.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele STILL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RC 40 1,6 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 1,6 - 2,0 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 2,0 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t
 
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz
6 produse

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selectoare orizontale STILL OPX Stivuitoare STILL pentru deservire depozit FM-X Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12 Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H
 
Tehnica de depozitare STILL
33 produse

Transport, stivuire, selectare de mai mare calitate: cu utilajele pentru tehnica de depozit de la STILL se pot pune multe lucruri in miscare - fie ca sunt utilizate la coridoare inguste sau de incarcare/descarcare autocamioane sau rampe. De la transpaleti cu operare la mica inaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare inaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pana la stivuitoare pentru rafturi la mare inaltime.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 50 1,0 - 1,6 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca
6 produse

Stivuitoarele electrice de la STILL sunt numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice STILL sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore. In plus stivuitoarele electrice STILL ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul utilajelor RX 20, RX 60 si RX 50, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 20/LTX-T 04 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 70 / LTX-T 08 Utilaje de transport si remorcare STILL R07
 
Utilaje de transport si remorcare STILL
7 produse

Utilajele STILL electrice de transport si remorcare, rapide si puternice, au o capacitate de utilizare extrem de flexibila. Utilejele STILL sunt ideale pentru transportul uzinal, pentru distante medii si lungi - cu si fara remorca. Un exemplu tipic de utilizare ar fi transportul materialelor intre halele de depozitare si cele de productie (de ex. in industria constructoare de masini, pe aeroporturi, cai ferate sau servicii postale).

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
Marimea mica permite functionarea chiar si in spatiile cele mai inguste
Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...