STILL a fost onorat cu premiul TOP 100 ca principal inovator al IMM-urilor

Cresterea performantei de selectie cu 47% in comparatie cu stivuitoarele selectoare conventionale

STILL GmbH este un important inovator printre IMM-urile germane in acest an. Compania cu sediul la Hamburg a fost onorata cu sigiliul TOP 100, care este premiat pentru a 24-a oara. In procesul de selectie independenta, compania a fost deosebit de convingatoare datorita inovarii sale reusite si orientarii spre exterior.

Robotica si digitizarea sunt in prezent subiectele importante in industria de inginerie mecanica. Pe de alta parte, pentru STILL GmbH, un furnizor de frunte de solutii personalizate de intralogistica, acestea au fost deja pe ordinea de zi pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca furnizorul de intralogistica, acum onorat cu premiul TOP 100, a dezvoltat "iGo neo CX 20": primul selector autonom de comanda in productie de serie, care isi recunoaste operatorul si il urmareste independent prin depozit. Utilajul este echipat cu senzori care creeaza o harta a imprejurimilor pe o raza de 15 metri. Daca operatorul comuta in mod autonom, utilajul cauta conducatorul auto si il urmeaza. Avantajul utilajului este puterea sa uimitoare de observatie, care permite o imbunatatire extrema a performantei. Dr. Henry Puhl, presedintele consiliului de administratie al STILL, explica: "Clientii nostri sunt convinsi de cresterea performantei de selectie cu 47% in comparatie cu stivuitoarele selectoare conventionale".

Puhl afirma ca: "Pentru mine, inovarea in cadrul companiei noastre inseamna sa invitati, sa ascultati si sa discutati activ cu personalul nostru, care recunoaste noi probleme si inventeaza oportunitati pentru solutii".
TOP 100 Seal a fost acordat IMM-urilor de catre Companiile din 1993, pentru o rezistenta inovatoare remarcabila si un succes in ceea ce priveste inovarea, peste medie. Prof. Dr. Nikolaus Franke este directorul stiintific al companiei din 2002. Franke este membru fondator si membru al consiliului de administratie al Institutului pentru Antreprenoriat si Inovare al Universitatii pentru Economie si Administrarea Afacerilor din Viena si este invitat la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT). Cu 18 premii pentru rezultate in domeniul cercetarii si peste 200 de publicatii, el este un cercetator international important pentru inovatii. TOP 100 il are ca mentor pe jurnalistul stiintific si prezentator TV Ranga Yogeshwar. Partenerii proiectului sunt Societatea Fraunhofer pentru Promovarea Cercetarii Aplicate si Asociatia Germana pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (BVMW). Revista "manager" insoteste compararea companiei ca partener media. Mai multe informatii pot fi gasite la adresa https://www.top100.de.

STILL ofera solutii logistice personalizate si implementeaza inteligent munca de echipa a stivuitoarelor cu tehnologia, software-ul si serviciile de depozitare. Realizarile atinse de fondatorul companiei Hans Still in 1920 printr-o creativitate deosebita, spirit antreprenorial si calitate s-au transformat rapid intr-o marca puternica binecunoscuta in toata lumea. Astazi in jur de 8,000 de persoane calificate in cercetare si dezvoltare, productie, comercializare si servicii sunt implicate in aceasta activitate, cu scopul unic de a indeplini nevoile clientilor din toata lumea. Cheile succesului companiei sunt produsele extrem de eficiente, pornind de la oferte complete, specifice sectorului intreprinderilor mari si mici si pana la programe de logistica asistata de calculator, pentru gestionarea eficienta a depozitelor si a fluxului de materiale. Va rugam sa vizitati compania STILL, pe Internet la www.still.de sau pe Facebook www.facebook.com/still.

Inovator de top 2017
Sub indrumarea stiintifica din partea domnului profesor Dr. Nikolaus Franke, din cadrul Institutului pentru Antreprenoriat si Inovatie al Universitatii de Economie din Viena, sunt determinate in fiecare an cele mai de succes intreprinderi mici si mijlocii germane din punct de vedere gradului de inovare. Evaluarea managementului inovarii in cadrul STILL GmbH a furnizat rezultate extraordinare. Asadar, compania se numara printre inovatorii de top din domeniul intreprinderilor mici si mijlocii.

PROF. DR. Nikolaus Franke
Institutul pentru Antreprenoriat si Inovatie
Universitatea de Economie din Viena
23 iunie 2017
RANGA YOGESHWAR Mentor al top 100


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele STILL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RC 40 1,6 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 1,6 - 2,0 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 2,0 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t
 
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz
6 produse

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selectoare orizontale STILL OPX Stivuitoare STILL pentru deservire depozit FM-X Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12 Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H
 
Tehnica de depozitare STILL
33 produse

Transport, stivuire, selectare de mai mare calitate: cu utilajele pentru tehnica de depozit de la STILL se pot pune multe lucruri in miscare - fie ca sunt utilizate la coridoare inguste sau de incarcare/descarcare autocamioane sau rampe. De la transpaleti cu operare la mica inaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare inaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pana la stivuitoare pentru rafturi la mare inaltime.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 50 1,0 - 1,6 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca
6 produse

Stivuitoarele electrice de la STILL sunt numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice STILL sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore. In plus stivuitoarele electrice STILL ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul utilajelor RX 20, RX 60 si RX 50, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 20/LTX-T 04 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 70 / LTX-T 08 Utilaje de transport si remorcare STILL R07
 
Utilaje de transport si remorcare STILL
7 produse

Utilajele STILL electrice de transport si remorcare, rapide si puternice, au o capacitate de utilizare extrem de flexibila. Utilejele STILL sunt ideale pentru transportul uzinal, pentru distante medii si lungi - cu si fara remorca. Un exemplu tipic de utilizare ar fi transportul materialelor intre halele de depozitare si cele de productie (de ex. in industria constructoare de masini, pe aeroporturi, cai ferate sau servicii postale).

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...