Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50

Conceptul de sistem al transferului automatizat de sarcina si al condusului automat combinat in aceasta maniera reprezinta o inovatie

Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50
Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50


In cele din urma, gala a avut loc in seara zilei de 26 aprilie - nominalizatii, juriul si sustinatorii impreuna cu oaspetii din politica, stiinta si afaceri s-au intalnit pentru noaptea IFOY AWARD 2019, care a fost sarbatorita anul acesta la Palatul Hofburg din Viena. Prin colaborarea cu LOGISTIK.Kurier si Camera de Comert a Austriei, ceremonia de premiere a avut loc pentru prima data in contextul galei HERMES Verkehrs.Logistik.Preis.

Cu doua nominalizari la run-out, STILL s-a calificat pentru a intra in finala cursei pentru pretentiile IFOY Awards (International Intralogistics si Truck of the Year): a intrat cu LiftRunner automatizat cu LTX 50 in "AGV & Intralogistics Robot" si portalul "STILL neXXt" pentru controlul inteligent al flotei in categoria "Software-ul Intralogistic". Intr-o saptamana cuprinzatoare de teste efectuate la Expozitia de la Hanovra in martie, experti independenti, impreuna cu un juriu international format din 29 de membri, au evaluat toate utilajele si solutiile nominalizate pe baza unor criterii specificate si nivelul lor de inovare in raport cu produsele comparabile de pe piata. Castigatorii din cele unsprezece categorii, pastrate in secret pana in ultima clipa, au primit acum Oscarurile ravnite din Viena. In acest an, STILL a reusit sa-si continue seria de cuceriri si sa castige victoria impotriva competitiei. Acest lucru confirma statutul STILL ca furnizor de top in intralogistica. LTX 50 automatizat este cel mai bun robot "AGV & Intralogistics".

Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50
Oscarul in intralogistica decernat STILL LiftRunner® cu incarcare/descarcare automate & LTX 50


STILL a castigat in categoria "Robot AGV & Intralogistics" cu tractorul electric de remorcare LTX 50 automatizat, combinat cu rame LiftRunner cu functie de incarcare/descarcare automata.

Pentru prima data, aceasta solutie se ocupa de transportul si manipularea automata a incarcaturilor de pana la 1.200 kg pe remorca. Atunci cand este folosit ca tren de remorcare, remorca electrica cu tractiune LTX 50 cu o greutate totala de pana la 5.000 kg isi mentine cursul cu exactitate in timp ce conduce prin statiile de productie. Capul de tractare poate fi folosit si manual pentru procese individuale, daca este necesar. Sarcinile sunt transportate si incarcaturile manipulate cu ajutorul cadrului LiftRunner cu platforma integrata.

Rama automata este condusa pana la o statie de transfer compatibila pentru incarcarea care trebuie transferata. Doi senzori asigura ca sarcina, dupa pozitionarea precisa, este coborata pentru a se conecta la statia de transfer.

Statiile de transfer ofera energie si informatii din cadrul inteligent, prin urmare nu au nevoie sa fie integrate in structura IT a companiei. Datorita navigatiei cu laser, pozitionarea poate avea loc cu o precizie de 1 cm. Dupa confirmarea pozitiei corecte, carucioarele cu role sunt activate si incepe procesul de incarcare sau descarcare. Un alt senzor incheie procesul de transport, asigurand, in acelasi timp, o incarcare sau descarcare completa. In timpul verificarilor privind inovatia, expertii au apreciat flexibilitatea deosebita a solutiei. Conceptul de sistem al transferului automatizat de sarcina si al condusului automat combinat in aceasta maniera reprezinta o inovatie care ofera avantaje suplimentare in furnizarea de productie intr-un mod evolutiv, in timp ce, totusi, continua sa permita ideea de reducere a traficului de transport colectiv. Stivuitorul automat de remorcare STILL combina pentru prima oara conducerea automata cu manevrarea automata a incarcaturii si, prin urmare, este ideala pentru alimentarea si indepartarea de la liniile de productie, de exemplu. "Ceea ce conteaza este practica, inovatia trebuie sa ia logistica la un nou nivel, castigatorul a facut acest lucru impresionant, castigatorul deschizand calea pentru intralogistica autonoma si cu siguranta merita un IFOY", a declarat Arno Reich, Senior Vice President, Deutsche Messe AG.

Incepand cu anul 2013, Premiul IFOY a fost considerat un indicator al rentabilitatii si inovarii, iar datorita expertizei sale de specialitate este considerat a fi premiul definitiv pentru inovatie in intralogistica. Castigatorii sunt selectati anual de un juriu independent al jurnalistilor internationali specializati, ale caror decizii se bazeaza pe testarea neutra, cu o serie extinsa de teste si un control de inovare specific definit. Rezultatele tuturor finalistilor sunt comparate cu utilajele lor concurente. Premiul IFOY se afla sub patronajul Ministerului federal al Economiei si Energiei din Germania si este sponsorizat de Asociatia Profesionala de Manipulare a Materialelor si Intralogistica din cadrul Asociatiei germane de ingineri de masini si instalatii (VDMA).In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06
 
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06

Utilizat in convoi industrial, utilajul electric de remorcare inovator tracteaza remorci cu o greutate totala de pana la 5.000 kg respectand cu strictete traseul prestabilit in instalatiile de productie. Datorita vitezei maxime de 14 km/h el parcurge chiar si distante mai lungi intr-un timp exemplar. Astfel asigurati aprovizionarea eficienta si flexibila a procesului de productie. Ergonomie optima datorita postului de operare amortizat pneumatic si volanului reglabil STILL Easy Drive. Adecvat pentru cele mai inguste pasaje, gratie dimensiunilor compacte ale autovehiculului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...