proidea.ro catalog online de informatii produse

Gama de produse STILL PRIO disponibila in permanenta


2018. iulie 25.

Cea mai buna tehnologie de stocare, disponibila imediat

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12

Beneficiati de modelele STILL de baza
Eficienta depozitului din punct de vedere al logisticii are PRIOritate maxima pentru STILL. Au combinat echipamentele STILL de baza intr-o gama PRIO disponibila in permanenta. Deci, ajutoarele clientului din depozit sunt disponibile in scurt timp pentru livrare.

Beneficiile imediate ale clientului:
 • posibilitatea de a alege dispozitive diferite in functie de nevoile clientului
 • plasarea usoara a comenzii
 • modelele de baza sunt disponibile imediat.

Echipamentele STILL PRIO

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
ECV 10 - Transpaleti electrici
 • disponibilitate maxima: incarcatorul incorporat permite incarcarea usoara
 • manevrabil si compact: partea frontala de dimensiuni mici permite o manevrabilitate fantastica si o utilizare in culoare inguste.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
ECU 15 C - Transpaleti cu operare la mica inaltime
 • manipularea impresionanta a bunurilor: capacitatea de 1500 kg si greutatea de serviciu incredibil de redusa fac posibila preluarea oricarei sarcini de transport oriunde
 • flexibilitate remarcabila: dimensiunea compacta permite utilizarea chiar si in cele mai inchise spatii
 • manipulare usoara: deplasarea electrica a bunurilor fara tensionare si fara incarcator de bord.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
ECU - Transpaleti cu operare la mica inaltime
 • poate fi manevrat in spatii inchise: comutator de viteza lenta pe capul manetei de operare
 • manipulare a marfurilor impresionanta: capacitate de ridicare de pana la trei tone
 • sigur si eficient datorita vizibilitatii optime asupra varfului furcilor.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
EXU - Transpalet cu operare din picioare, la mica inaltime
 • OPTISPEED 3.0: viteza se adapteaza la unghiul manetei de operare
 • motor puternic, fiabil si cu intretinere redusa
 • baterie litiu-ion: exceptional de compacta si ofera disponibilitate excelenta.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
FS-X - Stivuitor electric cu scaun operator si operare la mica inaltime
 • scaun operator spatios cu elemente de operare configurabile si o mare libertate a picioarelor
 • separare termica a componentelor motorului, sistemului de directie si a agregatului de pompare pentru un comportament optim la variatii de temperatura si cea mai buna accesibilitate pentru operatiunile de service
 • sisteme de propulsie ce nu necesita intretinere pentru deplasare si directionare, cu recuperarea energiei la franare. Doua sisteme de actionare cu curent trifazat asigura o accelerare puternica si un comportament sigur la franare.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12
ECH 12 - Transpaleti cu operare la mica inaltime
 • compactitatea de neegalat: marimea mica permite functionarea chiar si in spatiile cele mai inguste
 • bateria Li-Ion garanteaza disponibilitatea si flexibilitatea maxime
 • puterea maxima: manipularea eficienta a marfurilor datorita unei capacitati de ridicare de pana la 1.200 kg
 • motor de actionare puternic, fiabil si cu intretinere redusa, cu putere de 0.65 kW.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele din gama STILL PRIO, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H

EXU este ideal pentru transportul pe orizontala si este extrem de simplu de manipulat, chiar si in lipsa unor cunostinte speciale. EXU are un consum redus de energie datorita mecanismului de rulare optimizat prin tehnica circuitelor in derivatie precum si datorita mecanismului de deconectare care opreste pompa automat. EXU se mai evidentiaza prin usurinta deosebita de manevrare datorita lungimii ergonomice a axului si inaltimii manerului. Sau chiar si prin constructia sa compacta, care face ca EXU sa fie un utilaj extrem de manevrabil. Transpaletul cu operare din picioare, la mica inaltime EXU-H este instrumentul de lucru ideal pentru lanturi comerciale, magazine cu preturi reduse si supermarketuri. EXU-H poate prelua mi multe functii simultan: de la completarea rafturilor de marfa - situatie in care selectorul usureaza activitatea operatorului – pana la transportul pe orizontala si incarcarea / descarcarea autocamioanelor. Sarcina nominala este de 2.000 respectiv 800 kg (la ridicare maxima a furcii). Extrem de practica este si integrarea spatiului de depozitare si a suprafetei de scris in capacul compartimentului de baterii.

Transpaleti cu operare la mica inaltime ECU 15 C

Compact si rapid, acest dispozitiv eficient care faciliteaza activitatile dintr-un depozit deplaseaza orice greutate care cantareste pana la 1,5 tone - cu platforma cantarind numai 200 kg - si aceasta greutate include si acumulatorul. Acest lucru face ECU 15 C o platforma ideala pentru utilizare pe podele intermediare, in lifturi sau pe partea din spate a camioanelor, in special daca acel camion are o platforma de ridicare. Datorita afisajului, operatorul va sti nivelul actual de incarcare al acumulatorului in orice moment. Chiar mai mult decat atat: cu un consum de putere de doar 0,39 kW pe ora, transpaletul este foarte eficient din punct de vedere energetic, la care se adauga faptul ca acumulatorul poate fi incarcat la orice priza electrica de perete, cu ajutorul incarcatorului sau de bord.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
   
   
   
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Cuvinte cheie:  gama  produs  produse  still  stil  prio  stocare  depozit  depozite  transpalet  transpaleti  operare  mica  mare  stivuitor  electrostivuitor  reanspalete  stillprio  prioritate  material  handling