STILL castiga premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs in serie

Al doisprezecelea premiu IFOY pentru specialistul in intralogistica din Hamburg

Ingeniozitatea specialistului in intralogistica STILL a impresionat inca o data juriul international IFOY. Este a doisprezecea oara cand compania din Hamburg castiga unul dintre ravnitele premii IFOY. Transpaletul automat EXV iGo, primul stivuitor automatizat STILL produs de serie, a triumfat in categoria „Robot mobil”.

STILL castiga premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs in serie
STILL castiga premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs in serie

Fericitul castigator: Frank Müller, Senior Vice President Sales & Service Business Development STILL (centru), a acceptat Premiul IFOY 2024 pentru EXV iGo pe scena.

Tensiunea a fost la apogeu atunci cand premiile IFOY de anul acesta au fost decernate pe 14 iunie in cadrul impresionant al orasului imperial Baden, chiar langa Viena. Un total de 16 produse si solutii inovatoare de la 15 furnizori de intralogistica din sase tari s-au calificat in finala. Si apoi, in sfarsit, triumful: stivuitorul automatizat EXV iGo de la STILL a castigat categoria „Robot mobil”.

Dezvoltat pentru a satisface cerintele din ce in ce mai mari ale pietei pentru solutii care sunt rapid disponibile, intuitive de operat si usor de scalat, EXV iGo este o piatra de hotar in portofoliul de automatizare STILL. Datorita software-ului simplu de punere in functiune iGo, stivuitorul permite si companiilor cu flote mici sa inceapa cu usurinta automatizarea. „A fi onorat cu Premiul IFOY confirma concentrarea noastra pe inovatiile orientate catre clienti”, spune Frank Müller, Senior Vice President Sales & Service Business Development STILL, care a acceptat prestigiosul premiu pe scena. „EXV iGo este un exemplu excelent al faptului ca STILL nu conduce dezvoltarea pur si simplu din ambitie tehnica, ci intotdeauna cu un accent clar pe nevoile clientilor nostri.”

Usor de scalat cu disponibilitate maxima datorita productiei industrializate si a unui concept de servicii digitale

EXV iGo este primul vehicul automat de la STILL care a fost produs in serie la scara industriala si se bazeaza pe un concept complet modular. Ideea centrala din spatele acestui lucru este disponibilitatea rapida si scalabilitatea maxima. Datorita productiei industrializate si parametrilor sistemului modular, EXV iGo este rapid disponibil, usor de pus in functiune cu iGo easy si creste odata cu nevoile clientului. Service-ul si intretinerea sunt, de asemenea, rapide si flexibile datorita noului concept de servicii digitale. Printre altele, permite tehnicienilor de service sa acceseze geamanul digital al fiecarui vehicul in parte pentru diagnosticare si depanare.

Toate acestea fac din EXV iGo un pionier pentru companiile cu putina experienta in automatizare care doresc sa intre in lumea proceselor automate de depozitare fara complicatii. Frank Müller: „Automatizarea proceselor devine, de asemenea, din ce in ce mai relevanta pentru companiile cu flote mai mici. De aceea, acordam o mare importanta disponibilitatii si usurintei de utilizare, pe de o parte, si serviciilor fiabile si flexibile, pe de alta parte.” STILL EXV iGo este raspunsul inteligent la aceasta nevoie inter-industriala - cu eficienta ridicata a costurilor, implementare rapida si scalabilitate flexibila.

STILL iGo: Gama completa de automatizari intr-o singura solutie

Cu iGo, STILL combina intreaga gama de solutii automate intr-un singur sistem. Solutia inteligenta plug-and-play STILL iGo easy este optiunea perfecta pentru companiile care doresc sa automatizeze procesele individuale de transport logistic. Si daca cerintele cresc, este usor sa treceti la iGo systems. iGo systems permit automatizarea individuala a proceselor logistice cuprinzatoare. Cu iGo, STILL ofera o solutie de automatizare flexibila si scalabila, care poate fi adaptata fara probleme la nevoile oricarei companii.

STILL castiga premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs in serie
STILL castiga premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs in serie

Cu parametrii sistemului modular si productia industrializata, STILL EXV iGo este raspunsul inteligent la cererea tot mai mare de solutii care sunt rapid disponibile, intuitive de utilizat si usor de scalat.

Categorii
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Sistem automatizat de depozitare
Sistem automatizat de depozitare
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...