10 ani STILL Romania - In fiecare an STILL isi reinnoieste promisiunea calitatii catre partenerii sai

Integritate, curaj, colaborare, excelenta

Acesti 10 ani pentru noi, STILL Romania, au insemnat implementarea logisticii, a proceselor in companie, selectia angajatilor, traininguri tehnice si de procese, adaptarea procedurilor grupului la profilul social, econimic si cultural al tarii noastre, formarea unei echipe puternice orientata catre atingerea obiectivelor.

Am inceput acum 10 ani prin a ne cunoaste clientii, proiectele si necesitatile lor imediate si de viitor.

Ne-am canalizat eforturile pentru a crea parteneriate bazate pe filozofia care ne-a consacrat ca si companie: generarea de profit pentru parteneri dupa regula win-win.
Ne-am impus ca lider de piata prin inovatie, viziune, transparenta fata de clienti, calitatea serviciilor.

Am inovat piata de intralogistica prin aplicatii software de management al flotei precum Fleet Data Services, automatizari cu produsul iGo neo am lansat trendul stivuitoarelor electrice. Avem directii clare in continuare cu accent pe clienti, inovatie si angajati.

Impartasim valorile Lift up total acceptate in grup:
Integritate, Curaj, Colaborare, Excelenta!

STILL confirma in continuare solutii simple si inovatoare izvorate din experientele cu clientii, din proiectele pe care le-au dezvoltat impreuna. De aceea, STILL multumeste partenerilor sai pentru implicarea si contributia la dezvoltarea parteneriatului cu STILL Material Handling Romania SRL.

Anul 2018 este unul cu o semnificatie deosebita pentru partenerii si echipa STILL. Se implinesc 10 ani de prezenta directa STILL in Romania.

STILL sarbatoreste acest moment special prin organizarea mai multor evenimente si initiative menite a sustine si dezvolta pe mai departe parteneriatul cu clientii.

Incepand cu 16 ianuarie 2018 STILL a lansat campania "Best driver 10* STILL" adresata operatorilor de echipamente furnizate de STILL Material Handling Romania.

Mai sunt cateva zile pana la incheierea inscrierilor la concurs. Ultimele locuri ramase!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele STILL, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RC 40 1,6 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 1,6 - 2,0 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 2,0 - 3,5 t Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz RX 70 Hybrid 3,0 - 3,5 t
 
Stivuitoare STILL cu furca diesel si pe gaz
6 produse

Economice si puternice: stivuitoarele V de la STILL. De la compact pana la puternic, stivuitoarele diesel si cu gaz carburant reprezinta utilajul potrivit pentru orice scop. Inovatiile usureaza sarcina oricarui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70/R 70 sunt extrem de usor de operat si de condus. Operator si utilaj - un ansamblu perfect: STILL ofera conditiile pentru manipularea confortabila si sigura a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile si la coborare – iar scaunele au fost modelate ergonomic, si capitonate pentru a asigura protectia spatelui. Aici intra in actiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care ii ofera operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Selectoare orizontale STILL OPX Stivuitoare STILL pentru deservire depozit FM-X Transpaleti cu operare la mica inaltime ECH 12 Transpaleti STILL cu operare la mica inaltime EXU/EXU-H
 
Tehnica de depozitare STILL
33 produse

Transport, stivuire, selectare de mai mare calitate: cu utilajele pentru tehnica de depozit de la STILL se pot pune multe lucruri in miscare - fie ca sunt utilizate la coridoare inguste sau de incarcare/descarcare autocamioane sau rampe. De la transpaleti cu operare la mica inaltime sau transpaleti electrici cu operare la mare inaltime, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare, pana la stivuitoare pentru rafturi la mare inaltime.

33 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 50 1,0 - 1,6 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 1,6 - 2,0 t Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 60 2,5 - 3,5 t
 
Stivuitoare electrice STILL cu furca
6 produse

Stivuitoarele electrice de la STILL sunt numarul unu acolo unde primeaza zgomotul si emisiile reduse. Stivuitoarele electrice STILL sunt extrem de sigure in utilizare, dispun de o mare capacitate de incarcare, fiind astfel extrem de economice. Bateriile robuste, de mare putere si cu o mare capacitate de inmagazinare si durata de functionare extinsa asigura energia suficienta pentru un schimb de lucru de 8 ore. In plus stivuitoarele electrice STILL ofera maximum de siguranta in munca, confort si functionalitate. Astfel comportamentul de deplasare, ce poate fi liber selectat de catre operator in cazul utilajelor RX 20, RX 60 si RX 50, creeaza noi standarde in domeniul stivuitoarelor electrice.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 20/LTX-T 04 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 50/LTX-T 06 Utilaje de transport si remorcare STILL LTX 70 / LTX-T 08 Utilaje de transport si remorcare STILL R07
 
Utilaje de transport si remorcare STILL
7 produse

Utilajele STILL electrice de transport si remorcare, rapide si puternice, au o capacitate de utilizare extrem de flexibila. Utilejele STILL sunt ideale pentru transportul uzinal, pentru distante medii si lungi - cu si fara remorca. Un exemplu tipic de utilizare ar fi transportul materialelor intre halele de depozitare si cele de productie (de ex. in industria constructoare de masini, pe aeroporturi, cai ferate sau servicii postale).

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...