proidea.ro catalog online de informatii produse

Instalatii de ultima generatie: Tubulatura textila


2018. decembrie 10.

Usor de montat, aspect ingenios si foarte usor de curatat

Tubulatura textila este produsul noii generatii de instalatii care se muleaza perfect pe nevoile spatiilor cu destinatii diverse. Fie ca vorbim de birouri, fabrici, spatii rezidentiale sau de recreere, ne putem bucura de avantajele acestei instalatii mult mai usoara, mult mai rapid de instalat, mult mai rapid de curatat si, foarte important, in totalitate controlabila.

Tubulatura textila FabricAir®

Aspect ingenios
Prin forma si paleta diversa de culori de care dispune, contribuie la aspectul placut si nota de originalitate a incaperilor. Fie ca vorbim de centre spa, spatii de birouri, supermarket-uri, fabrici etc.

Foarte usor de curatat
Un alt mare beneficiu pe care il detine tubulatura textila FabricAir® este protectia anti-bacteriana pe care o incorporeaza, putand fi curatata foarte usor, in acelasi timp, doar cu ajutorul masinii de spalat.

Controleaza perfect fluxul de aer
Pentru ca instalatia textila poate fi controlata 100%, in cazul distribuirii de aer conditionat, de exemplu, aceasta ii va proteja pe angajatii si clientii tai de jeturile de aer rece. Aerul va fi distribuit in proportii egale pe toata suprafata.

Tubulatura textila FabricAir®

Usor de montat
Pentru a monta tubulatura textila FabricAir® ai nevoie doar de sistemul special All in one, cu care vine la pachet si care face ca instalarea sa dureze foarte putin. Mai mult, primesti consultanta si montaj gratuit de la expertii nostri.

Rezistenta sporita si garantie de pana la 10 ani
Tubulatura textila FabricAir® rezista in fata celor mai mari provocari. Este anti-inflamabila, antistatica, permeabila sau impermeabila (in functie de solicitari).

Tubulatura textila FabricAir®
Tubulatura textila FabricAir®
Tubulatura textila FabricAir®


Solicitati informatiile de care aveti nevoie despre tubulaturile textile FabricAir®, printr-un clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400686 Cluj, Cluj-Napoca, str. Campului nr. 230
Sediu: RO-040697 sector 4, Bucuresti, str.Frunzisului nr.4
Telefon: +40 21 225 8322
Fax: +40 21 225 8322
E-mail:
Web: www.dezumidificare.ro
Madalina Ciotlaus
director tehnic +40 74 077 5696
   
   
   
   
Serviciile, pe care compania Soldec le pune la dispozitia clientilor, includ vanzarea si inchirierea dezumidificatoarelor profesionale WOODS AUSTRIA, special concepute pentru o utilizare luni de zile fara oprire; dezumidificatoare speciale pentru piscine, utilaje certificate din punct de vedere a igienei ideale pentru industria alimentara sau farmaceutica, dezumidificatoare pentru muzee, crame, arhive, depozite, hale de productie, pivnite sau subsoluri precum si umidificatoare profesionale.
Denumiri marca: Woods Cananda, Hidros Italia, Munters Italia, Hace
Stire
5 Motive pentru a alege tubulatura textila
2018.09.26    
Noul catalog de tubulatura textila FabricAir® de la Soldec
2016.09.02    
Tubulatura textila FabricAir® prin Soldec
2014.10.31    
Cuvinte cheie:  soldec  tubulatura  tubulaturi  textila  textile  fabric  air  fabricair