O identitate noua - acelasi profesionalism Skylux

O identitate noua - acelasi profesionalism Skylux

O companie sanatoasa evolueaza in permanenta, pastrandu-si, insa, in acelasi timp valorile si angajamentul care o definesc.

De aceea, dupa 12 ani de prezenta pe piata din Romania, am luat hotararea de a reflecta evolutia noastra prin crearea unei noi identitati vizuale care sa reprezinte fidel brand-ul Skylux: de la beneficii, la angajament fata de parteneri si fata de satisfactia lucrului bine facut.

O identitate vizuala care imbina perfect confortul si siguranta, noul logo Skylux simbolizeaza subtil si intuitiv prin tranzitia din albastru rece in galben cald transformarea constanta a factorilor externi (lumina, temperatura, vant, etc.) in beneficii cuantificabile pentru proiectele dumneavoastra - confort, siguranta, caldura, consum redus de energie - cu ajutorul solutiilor oferite de Skylux si partenerii nostri.

Incepand cu 08.09.2020 noul logo va deveni o parte integranta a tuturor comunicarilor noastre.

Va multumim pentru increderea acordata in toti acesti ani si speram ca noua noastra identitate vizuala sa devina o prezenta familiara care reprezinta perfect valorile Skylux si dorinta noastra de a va oferi cele
mai bune solutii pentru proiecte de succes.

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...