proidea.ro catalog online de informatii produse

Saint-Gobain accelereaza procesul de transformare organizationala si lanseaza programul "Transform & Grow"


2019. ianuarie 31.

Incepand cu 1 ianuarie 2019, Ovidiu Pascutiu a fost numit Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania


Grupul Saint-Gobain accelereaza procesul de transformare organizationala a companiei si lanseaza programul "Transform & Grow", construit in jurul a doi piloni: un management mai flexibil al portofoliului de produse si solutii, respectiv o noua structura organizationala, mai simpla si mai agila, adaptata nevoilor clientilor si incorporand solutii digitale la orice nivel.

Cu un vast portofoliu de produse si solutii dezvoltate in functie de cerintele, tendintele si evolutia pietelor pe care activeaza, Grupul Saint-Gobain a reusit sa isi mentina, de-a lungul istoriei sale de peste 350 de ani, pozitia de lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, datorita capacitatii sale constante de adaptare si de inovare.

In acest context, Grupul Saint-Gobain a adoptat recent, la nivel global, un nou sistem de management, incluzand canale decizionale mai rapide si mai clare, care promoveaza o mai mare responsabilitate in randul angajatilor si prin care ofera clientilor sai o gama mai larga si mai integrata de produse si servicii. De asemenea, noua organizare va permite Grupului sa sustina dezvoltarea sinergiilor comerciale pentru a oferi pe piata intreaga gama de produse si solutii Saint-Gobain, intr-o maniera coordonata.

Astfel, pentru managementul afacerilor locale, incepand cu 1 ianuarie 2019, Ovidiu Pascutiu a fost numit Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania."Programul "Transform & Grow" ne va permite sa dezvoltam competitivitatea companiei si sa exploatam potentialul de crestere al acesteia, creand valoare adaugata pentru toti clientii si partenerii nostri. Vom continua sa ne concentram asupra inovatiei si asupra dezvoltarii durabile, pastrand in centrul preocuparilor noastre cele mai importante valori ale companiei - siguranta, bunastarea si performanta, pentru a ne consolida pozitia de lider pe toate segmentele de piata pe care activam in Romania. Prin implementarea acestui program, vom avansa catre materializarea obiectivului nostru de a contribui la crearea de spatii de locuit minunate si la imbunatatirea vietii de zi cu zi prin proiectarea, fabricarea si distribuirea de materiale si solutii vitale bunastarii noastre si viitorului nostru comun", a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.


Despre Saint-Gobain
Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 40,8 miliarde de euro in 2017, Saint-Gobain opereaza in 67 de tari si are peste 179.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain detine noua activitati (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, Isover, PAM, Rigips si Weber), cu aproximativ 1700 de angajati si opereaza 13 unitati de productie in zece situri industriale situate in Baicoi, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Rigips si Isover, faceti clic pe logo-urile firmelor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmelor Saint-Gobain Construction Products Romania Srl, divizia Rigips Business Unit sau Isover Business Unit, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5725
Telefon: +40 21 207 5723
Fax: +40 21 207 5721
E-mail:
Web: www.isover.ro
Web: www.bariera-de-vapori.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
La inceputul anilor '90 Saint-Gobain devine actionarul principal al fabricii din Austria, detinand 99,7% din actiuni. Concernul Saint-Gobain a reunit sub sigla "ISOVER" toate unitatile de productie de vata minerala de sticla din divizia "Izolatii si materiale de constructii", fiind printre cei mai buni in domeniu. Materialele izolatoare se prezinta sub forma de rulouri, placi sau vrac. Sunt in principiu proiectate atat pentru piata constructiilor civile, cat si pentru aplicatii industriale, transport sau aparatura electrocasnica.
Denumiri marca: ISOVER
Sediu: RO-014254 sector 2, Bucuresti, sos Pipera nr. 43, Cladirea Floreasca Park, corpul A, etajul 3, birourile 25-41
Telefon: +40 21 207 5751
Telefon: +40 21 207 5750
Fax: +40 21 207 5752
E-mail:
Web: www.rigips.ro
Web: www.rigipstrophy.ro
Informatii
   
   
   
   
   
   
Rigips, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Saint-Gobain Construction Products Romania – Rigips BU este acreditata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 produce si comercializeaza numai produse certificate EU fiind in prezent unul dintre liderii firmelor de profil din Romania.
Denumiri marca: Rigips
Cuvinte cheie:  saint-gobain  saint  gobain  romania  director  general  ovidiu  pascutiu  rigips  isover