Parteneriat VIMAR - Philips Hue

Parteneriat VIMAR - Philips  Hue

Parteneriatul ce ofera o gama larga de solutii

De peste 70 de ani, VIMAR este parte din casele noastre, controland energia oricarei incaperi, fie ca vorbim de apartamente, vile, pensiuni sau hoteluri de lux. Programul VIEW a dat nastere unui parteneriat important intre VIMAR si Philips Lighting, ce presupune intrarea VIMAR in programul Friends of Hue. Experienta si design-ul produselor VIMAR, impreuna cu tehnologia wireless, imbunatatesc prin valoare si stil controlul lampilor Hue de la Philips Lighting.

Ce beneficii aduce acest parteneriat?

  • noile intrerupatoare wireless VIMAR garanteaza controlul total al lampilor Philips Hue cu ajutorul tehnologiei power harvesting, nefiind necesare surse externe de alimentare, precum baterii sau alimentarea din reteaua electrica
  • noile dispozitive sunt disponibile in 3 serii de rame VIMAR: Eikon, Arke si Plana - asigurand integrarea estetica cu restul aparatajului modular (prize, intrerupatoare si alte dipozitive VIMAR).

Prin programul VIEW si al parteneriatului cu Philips Lighting, VIMAR se pozitioneaza in prima linie a inovatiei, garantand o gama larga de solutii ce se pot integra in orice concept arhitectonic.

VIMAR este un brand prietenos, care iti va fi mereu alaturi cu sfaturi si solutii concrete pentru iluminat. Mai multe informatii gasesti pe www.vimarpentrutine.ro

Produse mentionate in articol
Aparataj electric Vimar Arké
 
Aparataj electric Vimar Arké

Arké realizeaza toate tendintele energetice actuale: design contemporan; comenzi ergonomice, rezistente si durabile; inalta fiabilitate si simplitate de instalare. Doua tipuri de design inspirate din principiul simplitatii. Arké Classic: forma clasica, cu colturi drepte si profil liniar. Arké Round: forma sinuoasa, cu colturi rotunjite si profil usor bombat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj electric Vimar Eikon Tactil
 
Aparataj electric Vimar Eikon Tactil

Eikon Tactil este frumusete si inteligenta: invaluie un material pretios, cristalul, in 4 culori diferite - alb diamant, negru diamant, gris perla si acqua - si propune solutii avansate, cum ar fi functia touch si senzorul de proximitate care detecteaza apropierea fata de dispozitiv si, anticipand orice gest, il activeaza iluminand comenzile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj electric Vimar Plana
 
Aparataj electric Vimar Plana

Design-ul colectiei Plana se distinge printr-o geometrie riguroasa in ceea ce priveste colturile si delicata in ceea ce priveste dimensiunile. Solutii cu un echilibru formal puternic, ideale pentru cei care iubesc estetica minimalista.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj electric Vimar Eikon Chrome
 
Aparataj electric Vimar Eikon Chrome

Doua forme, una mai riguroasa si una mai sinuoasa, si prezenta detaliilor care devin protagoniste, ca o rama ce inconjoara tastele si comutatoarele, si care ies in evidenta, dar fara a se impune. Taste in trei variante de culoare: gri antracit, alb, argintiu Next si placi ornamentale din tot atatea materiale care interpreteaza orice dorinta cu o precizie surprinzatoare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj electric Vimar Eikon Evo
 
Aparataj electric Vimar Eikon Evo

O adevarata evolutie estetica si tehnologica. Forme desenate pentru a atrage atentia, dimensiuni care ies in evidenta cu delicatete pe pereti, profiluri ultra-subtiri, culori si combinatii inedite. Placile ornamentale Eikon Evo sunt disponibile in opt materiale care captureaza cele mai noi tendinte si pun in valoare orice stil al locuintei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj electric Vimar Eikon Exé
 
Aparataj electric Vimar Eikon Exé

Placile ornamentale sunt realizate din materiale care rezulta dintr-o selectie atenta care a favorizat materialele naturale si pe cele de calitate exceptionala. Calitatea superioara a celor 27 de finisaje creeaza de fiecare data un nucleu original si divers, pentru a oferi o varietate completa de solutii adecvate pentru orice mediu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aparataj electric
Aparataj electric
Aparataj electric, cablaj
Aparataj electric, cablaj
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...