Cosul de gunoi Better a castigat Good Design 2018

mmcité1 a fost premiat de Good Design

Anul 2018 a inceput cu succes pentru noi. Suntem mandri sa va anuntam ca Better, cosul nostru de gunoi cu volum mare, a castigat Good Design 2018 oferit de Muzeul de Arhitectura si Design al Ateneului din Chicago. Este foarte apreciat faptul ca juriul format din distinsi profesionisti in design si specialisti in industria de profil au apreciat nu doar excelenta in design, ci si intentia noastra de a spori calitatea estetica a categoriei de produse neglijata in general, cea a cosurilor de gunoi.

"Bineinteles ca suntem incantati. Este mereu o recompensare si motivatie pentru intreaga noastra echipa atunci cand ideile, munca grea si dedicarea au ca rezultat recunoasterea internationala de un asemenea prestigiu. Chiar daca mmcité1 a castigat Good Design de cateva ori in trecut, suntem onorati de fiecare data. Acest lucru ne arata pur si simplu ca mergem in directia corecta", spune David Karásek, arhitect si fondator al mmcité.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre cosul de gunoi Better, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei mmcité6 Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cosuri de gunoi mmcité Lena
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité sunt concepute in felul urmator: structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este facut fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...