proidea.ro catalog online de informatii produse

FAKRO are grija de tine si de casa ta


2018. septembrie 10.

Rulourile FAKRO sunt o alegere inteleapta pentru orice anotimp

 
FAKRO are grija de tine si de casa ta


Astfel, va recomandam ca atunci cand achizitionati ferestrele de mansarda FAKRO, sa alegeti si accesoriile exterioare sau interioare, acestea fiind ideale pentru a va proteja mobilierul din interiorul incaperii de razele solare cat si pentru a va creea o atmosfera potrivita somnului si relaxarii.

Accesoriile exterioare ofera o protectie solara de 8 ori mai eficienta impotriva supraincalzirii, in timp ce accesoriile interioare asigura cel mai inalt nivel de confort: umbrire, intimitate si eleganta oricarei incaperi din mansarda.

Rulourile FAKRO sunt o alegere inteleapta pentru orice anotimp.
Alegeti sa aveti parte de momente de racoare in verile toride, dar si de un design care sa va inspire in oricare din incaperile din mansarda dumneavoastra!


Va puteti bucura de avantajele accesoriilor FAKRO beneficiind de ofertele speciale disponibile la partenerii nostri.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre accesoriile interioare sau exterioare FAKRO, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  acesorii  interioare  fereasta  fereste  mansarda  mansarde  ajp  arf  ars  arp  aps  apf  jaluzea  jalizele  rulou  rulouri  exterioare  interior  exterior  orice  anotimp