FAKRO are grija de tine si de casa ta

Rulourile FAKRO sunt o alegere inteleapta pentru orice anotimp

FAKRO are grija de tine si de casa ta


Astfel, va recomandam ca atunci cand achizitionati ferestrele de mansarda FAKRO, sa alegeti si accesoriile exterioare sau interioare, acestea fiind ideale pentru a va proteja mobilierul din interiorul incaperii de razele solare cat si pentru a va creea o atmosfera potrivita somnului si relaxarii.

Accesoriile exterioare ofera o protectie solara de 8 ori mai eficienta impotriva supraincalzirii, in timp ce accesoriile interioare asigura cel mai inalt nivel de confort: umbrire, intimitate si eleganta oricarei incaperi din mansarda.

Rulourile FAKRO sunt o alegere inteleapta pentru orice anotimp.
Alegeti sa aveti parte de momente de racoare in verile toride, dar si de un design care sa va inspire in oricare din incaperile din mansarda dumneavoastra!


Va puteti bucura de avantajele accesoriilor FAKRO beneficiind de ofertele speciale disponibile la partenerii nostri.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre accesoriile interioare sau exterioare FAKRO, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF
 
Accesorii interioare pentru ferestre de mansarda - AJP, ARF, ARS, ARP, APS, APF

Fakro asigura armonia cu designul interior, avand o oferta bogata de modele si culori pentru accesoriile interioare. Accesoriile permit reglarea directiei si a intensitatii luminii ce patrunde in incapere. Datorita lor se poate obtine o umbrire totala, chiar si in zilele insorite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ
 
Accesorii exterioare pentru ferestre de mansarda - rulouri AMZ si rolete ARZ

Accesoriile exterioare reprezinta o solutie optima pentru protectia impotriva caldurii excesive din zilele insorite de vara. Aceste rulouri absorb caldura solara inainte ca aceasta sa ajunga la geam si o elimina tot in exterior datorita instalarii lor deasupra ferestrei, la o distanta potrivita de geam, si datorita latimii mai mari a materialului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...