proidea.ro catalog online de informatii produse

Ferestrele superinalte Fakro - functionalitate, calitate si design


2019. aprilie 01.

O investitie importanta care priveste confortul si siguranta vietii


Activitatile secolului 21 ne tin peste 90% din timp in spatii inchise, ceea ce contribuie covarsitor la poluarea aerului din interior, iar in timp, duce la dezvoltarea bolilor. Si lipsa luminii naturale are efecte tot covarsitoare asupra sanatatii, confortului si performantelor noastre. Iata doar doua argumente care sa ne oblige sa luam in calcul posibilitatea aerisirii si potentialul luminii naturale, atunci cand ne renovam sau ne construim o casa.

Ferestrele superinalte Fakro - functionalitate, calitate si design

Ferestrele sunt o investitie importanta care priveste confortul si siguranta vietii noastre pe termen lung. Trebuie sa ne asiguram ca ele se potrivesc perfect nevoilor noastre.

Ferestrele superinalte Fakro, cu articulare supramediana, "bifeaza" toate avantajele atunci cand ne gandim la functionalitate, calitate sau design.

Lungimea ferestrelor, FYP-V de pana la 206 cm si FDY-V de pana la 255 cm, asigura patrunderea luminii naturale din abundenta in interior si ventilarea eficienta a aerului.

Ferestrele superinalte Fakro - functionalitate, calitate si design

In plus acestea sunt prevazute cu geamuri termoizolatoare, eficiente energetic ce pastreaza locuintele calduroase si linistite, reducand de asemenea facturile de energie. Sistemul topSafe de consolidare a structurii si feroneriei ferestrelor sporeste semnificativ gradul de protectie impotriva efractiei.

Ferestrele superinalte Fakro - functionalitate, calitate si design

Daca pana acum credeai ca nu exista un produs pe piata care iti poate satisface toate cerintele, ferestrele Fakro Superinalte se potrivesc perfect nevoilor tale si in plus, sunt cele mai bune prietene ale sanatatii familiei tale.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele superinalte Fakro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Kronlux FM Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Ferestre superinalte FYP-V proSky si FDY-V Duet proSky

Pivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane), ajutata de sistemul performant de balamale (patent FAKRO), permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera o luminare suplimentara. Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45°. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39-43°. Conform DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor), dupa instalare, partea inferioara a ferestrei trebuie sa fie situata la o inalitime de minim 95 de cm fata de podea, iar partea superioara la o inaltime de minim 220 cm. Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Clapeta de aerare V40P cu reglare automata. Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Ferestrele se pot roti in jurul articulatiei pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior. Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe. Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda. Gama larga de accesorii interioare.
FYP-V proSky - ferestre intr-un singur canat, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 206 cm, unghiul de instalare: intre 20° si 65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.
FDY-V Duet proSky - ferestre cu doua canaturi suprapuse, partea inferioara fixa fiind dotata cu geam de siguranta, sunt disponibile in dimensiuni cu lungime de pana la 255 cm, unghiul de instalare: intre 25-65°, lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid, lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.


Firma
Sediu: RO-500407 Brasov, Brasov, str. Zizinului, nr. 109 bis
Telefon: +40 26 854 6238
Fax: +40 26 854 6214
E-mail:
Web: www.fakro.ro
Virginia Sirbu
  +40 72 845 6729
   
   
   
Fakro a fost infiintata in 1991 in Polonia, ca si o companie familiala privata, iar astazi a ajuns o corporatie multinationala prezenta in intreaga lume. Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si fumusetea mansardelor, usureaza accesul la pod sau faciliteza accesul pe acoperis: ferestre: cu articulare mediana, cu dubla articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterala, de acces pe acoperis, tuneluri de lumina si ferestre de evacuare a fumului; accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare si interioare, jaluzele, sisteme de automatizare; scari de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice si pantograf oferind o paleta larga din fiecare gama de produse.
Denumiri marca: Fakro
Cuvinte cheie:  kronlux  fakro  fereastra  ferestre  mansarda  lumina  naturala  super  inalte  inalta  superinalte  fyp  fdy  v