proidea.ro catalog online de informatii produse

Julien Stile Srl a prezentat brandul Blauberg in cadrul Romtherm 2019


2019. martie 29.

Standul Julien Stile a fost locul de intalnire pentru specialistii in ventilatieIn perioada 14-17 martie, la Bucuresti, in cadrul expozitiei internationale pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului Romtherm 2019, Julien Stile Srl a prezentat brandul german Blauberg.

Astfel am venit in intampinarea asteptarilor consumatorilor pentru produse de calitate superioara, dar si pentru a promova tehnologii de ultima generatie, privind mentinerea unui microclimat sanatos si reducerea consumului de energie.

Vizitatorilor li s-a oferit o experienta practica in ceea ce priveste unitatile de tratare a aerului si a sistemelor de ventilatie performante marca germana Blauberg, la stand fiind expuse mai multe ventilatoare si centrale de ventilatie functionale. Ei au laudat dimensiunea compacta, instalarea rapida si facila, factorul redus de zgomot si consumul mic de energie electrica.

Printre produsele expuse putem enumera:
  • Centrala de ventilatie cu recuperare de caldura, care are un debit maxim de aer de pana la 330 m²/h - Blauberg KOMFORT EC SB350 S11

  • Unitatea de tratare a aerului cu amprenta redusa, cu schimbator de caldura in contracurent si iesiri verticale cu debit de aer de pana la 1500 m²/h - Blauberg BlauAIR CFV 1500

  • Centrala de ventilatie cu recuperare de caldura - Blauberg Freshbox E-200 ERV WiFi

Standul nostru din pavilionul B2 a devenit locul de intalnire pentru specialistii in ventilatie, dar si pentru cei neprofesionisti care doreau mai multe informatii legate de ventilatia centralizata si descentralizata Blauberg Germania. Centrala noastra de ventilatie industriala cu recuperare de caldura "BlauAIR" a starnit mult interes. Am avut o multime de discutii si schimburi de informatii cu instalatori, arhitecti si utilizatori finali care erau interesati de un astfel de sistem.

Multumim tuturor vizitatorilor, clientilor si partenerilor pentru participare si va asteptam si la manifestarile viitoare!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Blauberg, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei JULIEN STILE Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: RO-012387 sector 1, Bucuresti, sos. Chitilei nr.181
Telefon: +40 21 668 7200
Telefon: +40 31 808 5000
Telefon: +40 31 808 6000
Fax: +40 21 668 0770
E-mail:
Web: www.julienexpert.ro
Departament vanzari
   
   
   
   
   
   
Compania JULIEN STILE Srl activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 avand ca obiect de activitate importul si distributia de sisteme de ventilatie si echipamente electrice. Gama de produse oferite include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala: tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice, dar si mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian. De asemenea, compania le ofera clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc. precum si diverse modele de interfon/ videointerfon si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica.
Din 2014, toate produsele din portofoliu se distribuie sub brandul propriu JULIEN EXPERT.
Denumiri marca: VENTS, THERMOVAL, Britop, Lamkur, Skoff
Cuvinte cheie:  julien  stile  blauberg  stand  romtherm  2019  ventilatie  Blauberg  KOMFORT  EC  SB350  S11  Blauberg  BlauAIR  CFV  1500  Blauberg  Freshbox  E-200  ERV  WiFi